Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Korsičanka Napiš víc, máš v ní taky stopu Jicky? Jsem na ni hrozně zvědavá ![]()
Beverly Věř Martule, já levanduli z Jicky neodliším od jiných, ale je tam
A řečeno už bylo vše, nechci opakovat![]()
Je jich několik v jedné! Klidně kup, prodat můžeš vždy!
Korsičanka věřím věřím, teď je novinek požehnaně, ale tahle šla hned do tužebníku... užívej si zkoušení ![]()
Korsičanka ty jsi ďábel, gratuluju!
Korsičanka Jsi žena činu, tak to ještě stihneš pořádně vyzkoušet v letním počasí před ochlazením!
Chtela jsem vedet, co je , zde tolik zminovany, "slon" a jak voni.
Takze dnes prisel Jungle L' Elephant Kenzo... a je dost dobry, moc se mi libi
Fleur Zatím se mi zdálo, že jsem ho v noci cítila víc a lépe než v teple za dne. To moje kůže požírá skoro všechny EDP![]()
Tak jsem si říkala, že ať to někdo cítí nebo ne, potřebuju něco novýho... na střídačku s 24F, něco obecně přijímanýho, klasiku co nikomu nevadí (pokud možno ne znovu chyprovku), ne moc sladkou ale ani nesladkou, a vzhledem k podzimu kapku teplejší...
No, vyšla mi No. 5 edt ![]()
clothilde No, musíš to zkrátka dohnat:))
barbucha Bude ti slušet!
A když ne... ![]()
barbucha já věděla, že to bude nějaká No. 5 ještě než jsem to dočetla ![]()
Seš vědma?
Původně jsem si myslela na No. 19, ale ta je příliš specifická... jakož i Cristalle třeba. Tak na zimu mě nenapadlo nic lepšího. Dobrá by byla i Liu, ale tam nevím jak s dostupností (o ceně ani nemluvě).
barbucha Já mám No.19 velmi ráda, to bys bývala byla určitě neudělala chybu
.
![]()
Stejně ale beru všechno zpět. Nakonec jsem se rozhodla pro Cristalle, No. 5 jsem stornovala - zazdála se mi pro mě jako příliš velká líbivka.
Není mi pomoci, no.
barbucha Cristalle za mě dobrý
!
Chacha, za mě taky! Tu jsem vždycky dopotřebovala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025