Dalia je to By Night Jiřinko
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
alibi Ráda ji někde vyzkouším. Děkuji za odpověd. ![]()
A nezkoušela jsi, prosím, tenhle Scandal ? Láká mě složením už dlouho.
alibi Když je to rychlé, tak to musí být velké nadšení, takže
. Užij si ji.
pokud vycházím jen z ovoněného papírku, tak vůni Scandal by Night nesahá ani po paty,
Scandal by Night je best of.
alibi ano, ten karamel se mi tam taky moc líbí:*
Miru Ve čtvrtek se mi snad podaří vyzkoušet. Jsem zvědavá.
Dalia jj, tu jsem taky zkoušela a přála bych si, aby se mi líbila víc, protože ten 30ml flakon je hezčí než u by night. Ale je tam víc kytek, moc pomerančového květu, který úplně nemusím
Renusatko děkuji. potřebuju se teď rozmazlovat.
alibi Co to umí prosimtě, žes to musela hned mít?![]()
Užij si nový přírůstek!![]()
Luna děkuji. No je to sladký a netloustne se po tom :D
Dlouho se mi nestalo, abych tak rychle vzplanula:

Fleur Tvoje foto je úžasné, flakón krásný a zajímavé složení. Občas některá vůně přeskočí celý tužebník a je rovnou na poličce
. Je to novinka z Vavavoom nebo jsi nakupovala jinde?
Renusatko Díky!
Kupovala jsem ve Vavavoom. Podle složení jsem sice měla políčeno na jinou z trojice parfémů, Castelli di Sabbia, ale tohle mi díky reminiscenci na mou někdejší signature Gio učarovalo hned.
Fleur Asi se budu muset vydat do Vavavoom kouknout. Mám tady ještě kupón a zatím zálusk na Meo (fíkovou vůni). Třeba se mi ještě zalíbí něco jiného.
Renusatko Já tam občas objevím něco, co mě původně ani tak moc neoslovilo, ale se změnou ročního období mně najednou učaruje.
Během dovolené jsem spotřebovala miniflakón Fig a Tea od Patricie Nicolai, v létě to bylo příjemné osvěžení.
Fleur nedivím se, je velmi vrstevnatá a oproti té, kterou jsi chtěla podle složení je rozhodně zajímavější. gratuluju.
nejprve se mi líbila právě Castelli, ale pak se nějak ztratila a už nebyla zajímavá. to Giardino mě naopak v úvodu docela odpuzovala, ale pak byla čím dál zajímavější. zkouška pouze na papírku. v nejbližší době jdu vyzvednout vzorky
alibi Ta Castelli je velmi příjemná, ale podstatně slabší, chvílemi se úplně vytrácí. Tak jsem zvědavá na tvoje dojmy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje