Miru Já si tedy ty svoje oblíbené přestříkávám do kabelkového flakónu. Nosit s sebou stovkové flakóny se mi nechce a většinou je velmi rychle v kabelce odřu o klíče, což je mi líto, vypadají pak až příliš použitě a mně se víc líbí, když jsou jako nové.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
...já teda ještě žádný flakon o klíče neodřela. Ať už malá crossbody nebo velká.
Miluju ten pocit, vytáhnout flakon a navonět se přímo z něho. Z jakkoloiv velkého.
Vonět se z mini flakonku - to je takové opatrnické, stydlivé..?.
I když, až mi přijde mini Iris Torréfié... No, co už![]()
Miru Já si tedy ty svoje oblíbené přestříkávám do kabelkového flakónu. Nosit s sebou stovkové flakóny se mi nechce a většinou je velmi rychle v kabelce odřu o klíče, což je mi líto, vypadají pak až příliš použitě a mně se víc líbí, když jsou jako nové.
![]()
Miru Tušila jsem to ![]()
Flakóny jsou samozřejmě hezčí, ale osobně většinou přestříkávám, jednak kvůli velikosti a taky se někdy děsím, že mi flakón spadne na zem, když je nepraktického tvaru (a voním se třeba venku na ulici) ![]()
...já takhle nepřemýšlím. Jakože spadne.? Ne, vůbec. Tyhle myšlenky neznám. Absolutně![]()
(...je to slast vonět se vůní, kterou člověk zbožňuje, o které ví, že ho vystihuje. Prostě si v ní slastí...)
...a to máš pravdu!, asi![]()
Možná, že kdybych několik měsíců nebo i rok vláčela flakon po všech čertech...![]()
Některé parfémy sice přestříkávám, ale pokud nosím ve flakonu, tak právě proto, abych je neodřela, tak jedině v tomto Albi pouzdru, jen mám jiný design.
Jsou neoprenové a uvnitř je krytý zip, tak se ani o ten neodřou.
Paris Ha, díky za tip! Mám ten obchod ráda![]()
Korsičanka hodně dlouho jsem hledala, většina kosmetických taštiček měla nekrytý zip nebo ostré vnitřní švy, o které by se mohla odřít etiketa nebo celkově hrubý materiál. Toto je fakt ideál. Mám ho asi 2 roky a je jako nové. Na obr flakony mám ještě od stejné značky pouzdro na tablet, ale skoro vše se mně vejde do té menší.
Vlastně i když si beru odstřik, tak ho dávám do tohoto pouzdra. Ale to spíš z toho důvodu, že ho rychle nahmátnu a nelovím ho hodinu po dně kabelky mezi ostatními věcmi.
...na flakony já ne..., ale jinak moc děkuju za super tip na kosmetickou taštičku!![]()
Paris Já už tam nakupovala před pár lety - hry pro vnuky - a teď se tam ráda pro drobnosti vracím:)
Milujem pekné kabelkáče na vône, z ktorých mám doma celé flakóny (aj keď pre odstreky volím Juli/Simple, lebo lepšie tesnia), alebo úplne najlepšie priamo značkové cestovné balenia....robia mi radosť asi takým "dámskym" spôsobom, pre ktorý nosím v kabelke zásadne aj lisovaný púder s labutienkou (použijem raz za uhorský rok, ale mať ho musím!!!), hoci líčim sa ráno sypkým púdrom a štetcom. Na flakóny, z ktorých sa mi nechce/neoplatí odstrekovať mám polstrovaný pytlíček, ručne šitý (ehm, nie mnou ručne šitý...).
Paris Já od nich mám kabelkáče a zrovna tyhle s kočkama
. Na tu taštičku se taky kouknu, dobrý nápad.
Shalimar edp, sice opatrnicky 30ml od domenica , na vyzkouseni.. Je to krasna vůne a bude cely flakon
edit- zmineni
clothilde
Já se dopracovala jen k Mexičanovi. Klasika se mi líbí, ale nedokážu ji nosit.
Renusatko ja se k nemu "procichavala" cca 2 roky, moc se mi libi
Zariskovala jsem.. a vyšlo to. Mám velkou radost ze zásilky z parfumerie Missala, která dnes docestovala a bude mi zpříjemňovat nadcházející dny home office ![]()
Crimson Rocks je nádherná.

Martula no teda!![]()
Martula
Ty jsi rychlá. Byl to slepák nebo jsi měla vyzkoušeno? Jsem zvědavá na všechny recenze.![]()
Už čtu pořádně.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje