wendulka To ano, Vendulko. Baví mě. ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
alibi tedy to je nadhera! a tasneem![]()
alibi il giglio firenze vypadá podle složení luxusně!
wendulka Děkuju
Philtre Ceylan je asi nejhezčí "Earl Grey" ze všech
daniela Já jsem si ho nestačila pořídit, dokud se běžně prodával. Teď už ho nechci shánět, protože není nic horšího, než zamilovat se do vůně, která se už nevyrábí.
...přéésně.!, stějně tak to mám i já.
Resp. jak vůně skončí, skončím s ní i já
(a hledám jinou...)
![]()
S výjimkou Mandragore, které upřímně lituji, se mi většinou podaří najít vůni, jež sice není stejná složením, ale vyvolává ve mně totožné emoce, takže se tím netrápím.
daniela Já jsem si ho nestačila pořídit, dokud se běžně prodával. Teď už ho nechci shánět, protože není nic horšího, než zamilovat se do vůně, která se už nevyrábí.
Tak to s tím zamilováváním se do už nedostupných vůní se mi děje běžně...![]()
Naštěstí se mi je obvykle daří i sehnat. Některé navíc občas i výhodněji než když v prodeji byly. Tak cca půl roku až rok po ukončení výroby/stažení z trhu je interval, kdy se často objeví levně z prodejen postahované zbytky... a pak je třeba neváhat. Jakmile zmizí i ty, je to...![]()
slniecko děkuji ![]()
Po škaredé středě, zeleném čtvrtku, Velkém pátku a bílé sobotě... u mně KRIMINÁLNÍ NEDĚLE!
Foto je ilustrační, ještě ji nemám doma.
Můžu se zeptat, co je to za vůni? Mě se strašně líbí ten flakon.
svěženkář no ale ta je dokonalá!![]()
viktorka_od splavu alibi Díky!
Ignis Je to Kashkha EdP od Swiss Arabian.
svěženkář Z mého křesťanského pohledu až tak vtipný nejsi, ale k vůni gratuluju!
Bude to dárek, nebo si ji necháš?
Korsičanka Byl to vtípek využívající tradiční pojmenování dní dle liturgie, ale (jak doufám) ne cokoli urážející víru či události Velikonoc.
Pokud se to dotklo Tvého vnímání Velikonoc a víry, moc se omlouvám.
Poslední 2 flakony (Guet Apens a TC) jsou oba pro konkrétní ženské nositelky. Pokud je nebudou chtít, nabídnu je dál. Tu druhou předpokládám přednostně Tobě?
svěženkář Guet Apens závidím. Jinak i všechny další nákupy jsou úžasné. Já to vůbec nestíhám sledovat. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje