Korsičanka Martula je záruka kvality ak sa jedná o arabky![]()
Ja som si dnes ťukla zo vzorky od Teba, Boulevard 100, po dlhom čase ju naskladnili, tak mám tých chrobákov v hlave viac![]()
Korsičanka Martula je záruka kvality ak sa jedná o arabky![]()
Ja som si dnes ťukla zo vzorky od Teba, Boulevard 100, po dlhom čase ju naskladnili, tak mám tých chrobákov v hlave viac![]()
Evanilla Mám Angélique asi 40-50 ml v odstřicích a stejně stále pokukuju po flakonu:)
Daridari Vidíš, já dala flakon snaše k Vánocům a zrovna v pondělí, když jsme od nich odjížděli, jsem se s ním znova navoněla. Jsem zvědavá, zda to v koupelně večer ucítila![]()
Evanilla nakonec to ylang vyhral nad vanilkou, nebo bude oboji?
Korsičanka Vzhľadom na intenzitu tej vôni som presvedčená, že zacítila![]()
andry Obojí bohužel nebude - ta vanilka je úchvatná, ale když dostanu Angélique Noir, tak už si sama u sebe další vanilku neobhájím. Spíš tedy až nejakou jinou spotřebuju ![]()
Nekoupila, ale konečně opatrně otevřela vintage extrait No. 19. Je krásný a líbi se i dceři.
Mirka Ach! To je moje tužba, ale stále se nemůžu rozhodnout, zda ho při tom počtu krás, co vlastním, stále potřebuju:)
Korsičanka záleží, jak to s ním máš. Jestli patří k top třem, tak bych si ho pořídila, protože si ho užiješ. Jestli je na seznamu desátý, tak to nemá úplně cenu, protože každá koncentrace má své kouzlo. I když současnou verzi neznám a poznávat ani nehodlám.
Mirka No, měla jsem nabídku taky vintage, ale žádnou nižší koncentraci nenosím ani nemusím. Tak to nechávám náhodě. Ale kapku vzorku mám a je parádní:) Žebříček nemám, top by bylo tak 30 a víc, o umístění bych se fakt nerozhodla
Díky za radu![]()
Korsičanka asi to pro Tebe nebude dobrá zpráva, ale nosím ho čím dál raději. Měla jsem obavu, jestli ten obdiv nebude spíše akademický a jestli do toho půjdou i emoce a jo!![]()

Rehab (Initio)

Kalan (Parfums de Marly)
další Nishane - já věděla, že se do toho nemám vůbec pouštět že jak jednu zkusím budu ztracená![]()
viktorka_od splavu kterou ted? ![]()
Mirka Vůbec se ti nedivím![]()
viktorka_od splavu Gratuluju - typově podobná s Philtre Ceylan, jenž už skoro nikde není(u nás vůbec).
svěženkář Taky jsem zvědavá na recenzi Rehab. Mám vorek Absolute Aphrodisiac a docela ji můžu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.