Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Mno... naposled přišla nová Soir de Lune a vzápětí (asi tak stovosumdesátá) 24 Faubourg edt... a na cestě mam Cristalle edp. Po stovkách to beru rovnou.
Kdybyste si myslely, že jsem zastydlej konzervativec... tak budete mít asi pravdu ![]()
barbucha Upřímně, s tak vytříbeným vkusem si mezi současnými novinkami obtížně vybereš, takže ta konzervativní volba je vlastně jediná možná...
Vkus nevkus, já už neviděla/nezkoušela novinku ani nepamatuju, vždycky to bylo zklamání... nic se mi nehodilo.
No ale teď mi zrušili tu Cristalle a mám pěknej vztek!
Na Heurece. Tak držím palce, ještě jsem u nich nic nekupovala.
Korsičanka ja nakupovala a v poradku.
Korsičanka Nakoukla jsem na ten e-shop Nejlevnější parfém, mají v nabídce i Parfémový osvěžovač vzduchu Santal Royal za 159.- Kč ![]()
https://nejlevnejsiparfem.cz/d/vip-air-parfemovy-osvezovac-vzduchu-guerlain-santal-royal/12778/m/316
daniela To je pěkné, ale nevím, zda by to muž v autě či doma furt dával:)
Korsičanka To je fakt, třeba by se mu vůně zprotivila a potkal by ji smutný osud vanilkových vůní ("to je jak stromeček do auta" :)
daniela Ale zjistila jsem, že mají i jiné prostorovky(doufám, že mini, když 13g). Takže dobré dárky, díky!![]()
Korsičanka Docela mě to překvapilo, viděla jsem tam Black Orchid a Manifesto ![]()
Dej vědět, jak to voní - já se ale těhle napodobenin docela bojím, ale Terre d´Hermes mě láká.
Ovšem Black Afghano by mohlo být zajímavé...a ještě zajímavější pak reakce dopravního policajta po stažení okénka, kdy se zevnitř vyvalí odér coffeeshopu za plného provozu![]()

jerry Aha, takže napodobeniny
? Tak to neodkliknu - díky za info!
Stačí se podívat na promofotky - na obrázku je jen typický flakón, ale místo názvu a značky je uvedeno jenom číslo. Název a značka originálu jsou uvedeny pouze v doprovodném textu.
A přiřazení k originálu je tudíž zavádějící.

Korsičanka Gratuluji! Mám ji na seznamu vůní k vyzkoušení, tak jsem zvědavá, jak se ti osvědčí.
...mně by taky velmi zajímala! Chválená je často...![]()
(nejspíš dostupná jen ze zahraničí.?)
Tak se těším alespoň na Vaše dojmy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje