Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 21:01
Reakce na Fakirka:

sladká je hnus

jedno dítko šlehačku odmítá, že prý to není ta "pravá" - pro něj je to ta ze spreje, tuk s cukrem, uaaa:DD

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 21:39
Reakce na Fakirka:

Tu dietu držite ze zdravotních důvodů nebo jen tak na zhubnutí? Já jsem byla na nizkosacharidove stravě asi půl roku, nezhubla jsem nic, protože jsem nebyla schopná jíst tolik, kolik bych měla. Jinak jsem se cítila dobře. Fyzicky. Po čase mi začalo vadit několik věcí. Jednotvarnost, příliš moc masa a nedostatek ovoce a zeleniny. Prostě jsem byla zvyklá byt spíš na vegetarianske stravě s nižším množstvím tuku a najednou ty slehacky, hovězí, másla...Necítila jsem vnitřně, že bych v tom měla pokračovat. Jako kvůli tomu, abych měla o dva centimetry menší zadek musím sníst tolik zvířat?  A vážně je lepší jist slaninu a sádlo než jablka a mrkev? Takže teď se vracím k tomu, co mi vyhovovalo dřív  a kupodivu konečně mi ty kalhoty líp sedí. Sacharidy mam pořád snížený. Ale už to není takovej masakr. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 07:03
Reakce na Luna:

Já jí držím pro odstranění cca 3 kil, která vždycky naberu v zimě a zbavení se přebytečné vody, aspoň na mě to tak funguje. Nejsem nijak striktní, některá jídla nahradim koktejlem, to mi nedělá problém. Ani moc masa, tuk jen málo, šlehačku ani tučné mléčné výrobny nejím, v praxi je to u mě zejména ve vynechání veškerých příloh, pečiva a ovoce, zbytek není úplně zákázán, já si fakt jenom hlídám ty sacharidy, aby byly pod 40, někdy třeba 50 g, není to tak limitující, ani na těch návštěvách.

49101 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 09:05
Reakce na Mutziputzi:

hmhm, a co teda jis kdyz to vse vyjmenovany ne? 

20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 09:14

Vajíčka, lososa, hovězí, zeleninu, proteinový koktejly, daj se koupit i low carb těstoviny, nema problema prostě, fakt v podstatě vynechávám přílohy a mléčný výrobky, to dělá v mym okolí dost lidí, jenom tomu neřikaj ketodieta.

49101 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 09:25
Reakce na Mutziputzi:

jo, tak tam už nějaký maso vidím:-) díky za info

20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 09:29

Jsem nepsala žádný maso, pouze reagovala na "samý maso", krávu tejdně nesním, i když bych to asi zmákla 

49101 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 09:46
Reakce na Mutziputzi:

rozumim:-) ja si spis predstavila osobu co dvakrat rypne do kurecich prsou a zbytek necha, to se pak lowcarb musi podobat spis hladovce:-)

mne by teda prilohy nijak zvlast nechybely, spis mam dojem ze bych pretahla ty sacharidy se zeleninou, a jen z te kravy ziva byt neumim to uz jsem ozkousela:-/ kolik cca te zeleniny/jake se ti vejde? 

20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 09:54

Já odhadem tak půl kila? Snažím se něco ne úplně sladkýho, i když zas né striktně, vynechat tu sladší, třeba mrkev nebo kapie, ale fakt to nijak zvlášť nepočítam. Pro mě je zásadní vynechat pečivo, to já mam strašně ráda, leč holt útrum!

Offline 999
19616 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 09:59

Já jsem se do slušné ketózy dostala před pár lety, aniž bych věděla, že něco takového existuje... Mám potravinové alergie a snažila jsem se vyladit jídelníček... Doktoři mi řekli, ať začnu s tím, po čem mi není nikdy špatně... Takže biftek, tatarák, tuňák... Začala jsem hubnout, což jsem nechtěla, tak jsem přidala slaninu, pak sachr s hromadou šlehačky... Prostě čím víc jsem prasila, tím víc jsem hubla... Protože jsem neznala ten princip, byla jsem pěkně vyděšená... Když váha ukazovala 46 kg, už se báli i doktoři. 

49101 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:25
Reakce na 999:

aneb přibrat je vždycky větší problém, než zhubnout.

Offline 999
19616 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 10:33

Přesně. Pořád si pamatuju ten pocit, když jsem si stoupla na váhu a ona ukazovala zase míň...Hrozný věci se mi honily hlavou.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 11:20

Já se to taky časem naučila takhle dělat, ale třeba první půlrok byl hrozný. Možná jsem taky byla tehdy na ketóze, jen jsem to nevěděla. Díky tomu jsem zhubla 3-4 kg, okolí mi neustále tvrdilo, jak jsem vyzáblá, že nic nejím... přitom jsem nejedla jen přílohy, ovoce, sladkosti, taky jsem přidala na mase a tucích. Zdravotního problému jsem se nakonec zbavila vysazením HA... ale zkušenost to byla zajímavá, hlavně mi to hodně změnilo chutě. Pak jsem měla těhot.cukrovku a držet se pro mě nebyl žádný problém. Teď si všichni dělají legraci, jak je možné, že jsem štíhlá, když si dám v restauraci bůček :-) 

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 18:12
Reakce na Luna:

Já tomu hkavně neříkám dieta. Chci kapku zhubnout v pase, ale to není ten hkavní důvod. Hlavně se chci zbavit závislosti na pečivu a chlebu. Fakt jsem toho jedla moc. A edělá mi to dobře .́T́eď ty problémy nemám, takže je to v pečivu. Taky nejím hory masa a samou šlehačku. Maso mám na oběd a to ne pokaždé. Teď si peču kuře. Jím tofu, tvarohy, jogurty, vajíčka. Trochu zeleniny, hlavně okurky, brokolici, květák. Než jsem na to vlítla, dlouho jsem to studovala a bez mléčných výrobků bych to nedala  Tučný tvaroh a plnotučné jogurty jím proto, že je v nich méně sacharidů....   Časem s tím přestanu, ale k původnímu stravování se nevrátím. Pečivo bych si nechala jen ráno a k obědu jednu bramboru a dost.

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 18:32
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu ja to ted drzim nekde okolo 50G kvuli cviceni a taky se da, pecivo mi chybi, ale nahrazuju to tim low carb chlebem, ten mi chutna a zabranuje touze po cerstve fr bagete :)

Vajicka na sto zpusobu a pak je treba tyden skoro nejim, jinak se mi to zprotivi, zelenina mi ted jeste chutna tepelne upravena. Spagetova dyne, cuketa. Masa celkem hodne, ale chci nahonit 140 gr proteinu za den, zatim se dari jen obcas. Jeste pridam tunaka, veprovou panenku, kdyz nemam chut na masi udelam si cokoladovej smoothie s proteinem, trochou malin a kafem, to mi chutna hodne.

Mutziputzi, jite syr? Ja jo, bez toho bych to nedala. low fat mlecny vyrobky mi nechutnaj, pouzivam normalni, ale min, krom syra mi chytna jen zakys stejne. Jo a na tu vodu v tele to funguje dost dobre!

Ja teda hresim jeste treba sklenici vina, kdyz se nekde vecirkuje dam si vodku se zazvorem a limetou treba.

999 tak to je masakr! Klasicka ketoza s vysokym obsahem tuku, ac by se to nezdalo, fakt zapricini, ze ten telesnej tuk odpadne, delala jsem to tak jednou, ale ten high fat mi pocitove nevyhovuje. To muselo bejt teda! Uff.

Fakirka ja to moc taky nevidimjak dietu, v podstate jim co chci, akorat treba origo pizzu to je tak na cheat day, ehm. Me to hlavne vyhovuje, protoze se telo citi lepe s min sacharidama, to moje teda... bohuzel :)

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 18:52
Reakce na 0zero7:

Moje tělo se taky cítí dobře s málo sacharidama. Energii doháním tukama, proto ta šlehačka, tučný tvaroh, tučné sýry, ořechy.jak často máte cheat day? Já to držím dva týdny a zatím nemám potřebu, i když sem se vlezda se dvěma deckama červeného a dneska si dám půl piva.

20970 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 19:20
Reakce na 0zero7:

Sýr už jsem začala, i pod tíhou zdejších informací, low fat nikdy! Zas ale mi je můj cholesterol milý a šlehačka a spol. jdou zcela mimo mě 

49101 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 19:35
Reakce na Mutziputzi:

tak mám dojem, že američtí vědci už zjistili, že s tím cholesterolem to není zas tak žhavý:P

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 19:55

Tak cholesterol je obecně velmi užitečnej, neda se bez ěj žít, ale de o to jakej, kolik, ale to asi víš :)

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 20:31
Reakce na Fakirka:

Mnoooo, chat day jak kdy, tak jednou za tyden asi? Treba v nedeli a koukam na to jako na Carb Loading pred pondelinim cvicenim, hehe. Vcera jsem mela sklenici citronovyho piva, ou jee.

Po 6ti tydnech jsem si teda dala 3 dny oraz. Kdyz jsem drzela kdysi prisnou keto, tak jsem nedavala vubec zadny cheat days ani meals. Ale to jsem u toho necvicila.

Mutziputzi tak to je cajk, ja to bez sejra nedam. Slehacka apod max lzicka do nejake omacky na kureci nadro, jinak to nemusim taktez.