A jestli nevadí, že se ptám, zajímá mě to..to nevadí jednou za týden ten čít den? Prostě si jednou za tejden dát krajíc dva chleba, naruší to tu dietu moc? Díky..
Cvičení doma
No teda desne vadi jako, na to asi neodpovim
hahahaha
No, vadi, nevadi, jak komu asi, ja nakopavam metabolismus i tim cvicenim. Jednou za cas je dobry telo resetnout, aby neukladalo ze strachu, ale to spis jednou za mesic nebo tri tydny. Ja po cit dej nahodim lehkou ketozu tak do 3 dnu asi, jak kdy.
Mno a cheat day je treba pizza od itala co mam kousek od domu, ze jo, co krajic chleba... leda tak topinky s tatarakem mozna :)
No když já ten chleba miluju, já bez něj nevydržim
tři tejdny řikáte jo? No ještě o tom budu přemejšlet..že bych ho masochisticky pekla a pak nejedla??!
No když já ten chleba miluju, já bez něj nevydržim
tři tejdny řikáte jo? No ještě o tom budu přemejšlet..že bych ho masochisticky pekla a pak nejedla??!
NO to ja prave nemuzu, ja bych sezrala 3 krajice, kdybych upekla chleba. Mam ho moc rada, tak si pecu ten svuj nahradni, ma to 5g sacharidu a 10g proteinu na krajic.
Myslim, ze par krajicu chleba by se dalo snist klidne jednou za tyden, zas tolik to nema. Jako drzela jsem to uz i s 25g sacharidu za den a to je fakt drsnarna pro kulturisty.
No tak kulturistkou se stát nechci, naštěsti, ale vím, že těch sach je moc, tak že bych to nějak ovládla. Nikdy sem neměla v úmyslu držet ketodietu, ale jak tu tak čtu vaše zkušenosti, tak o tom minimálně přemýšlím. Každopádně díky za informace..
Vubec neni zac, ono to fakt ne kazdymu vyhovuje. JA to mam rada i skrz prakticnost, nehoni me tolik mlsna a nemam takovy chute. Klidne se ptejte na co chcete. Jestli mate pocit, ze mate moc sacharidu, tak staci snizit, nemusi to bejt tak drsny jak ty hodnoty co se tady bavime. Na obed mam kure na citronu a cesneku zakapnuty slehackou a italskou rajcatovou polivku :)
jo, a taky vim že se jaksi syntetizuje v játrech:-)
Díky moc :) zas kdybych si trochu odvykla, bylo by to fajn..ještě popřemýšlím
Zkouška z bižule? :)
:-)
srry ale mě to trochu irituje, když je někdo zamrzlej v minulým tisíciletí. jako objev roku tudleva někde prezentovali že jsou vlastně žloutky zdravý, haha
No, vony sou zase každou chvíli nějaký objevy, a ne vždy je to objev a nevždy je to přínos. Je potřeba zdravej rozum. A nepřijdu si zamrzlá teda..
No dovol to snad nemam bejt ja!
Ja jsem dycinky renesancni!
ojee to bych si nedovolila, fakt ne. kapku zamrzlá mi přijde trojjediná kolegyně:D
:D
Myslím, že mě zachránilo, že po třech měsících přišly výsledky testů z nějaké švýcarské laboratoře, kde bylo vyjmenováno, na co mám přesně alergii...
Aha.. :)
Myslím, že mě zachránilo, že po třech měsících přišly výsledky testů z nějaké švýcarské laboratoře, kde bylo vyjmenováno, na co mám přesně alergii...
No to teda!! Doufam, ze nejste alergicka na veci, co mate rada!
Tak spíš mám smůlu, že je to ta nejzákladnější zelenina, která je všude... Mrkev, petržel, celer, rajčata... Syrové, vařené, sušené ... Takže hrůza při objednávkách v restauraci
.
Tyjo to je teda blbý pěkně
NO tyjo to teda je!! Pekne blby. To vas lituju, ufff.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje