jo ty restaurace jsou drsný. tam teda rodinnej příslušník kdysi zjistil, že jediná bezpečná volba je stejk s hranolkama
Cvičení doma
Taky to bylo jedním z důvodů, proč na to nemohli přijít... Knedlo zelo vepřo, kachna, husa v pořádku. Svíčková, zeleninově saláty špatně. Rajćatová polévka špatně, zelná s klobásou dobře... Tlačenka, bramborák dobře.. Doktoři se vzmohli max na to, že to bude stres
. Kdybych je nedonutila udělat mi testy na alergie, nikdy by na to nepřišli.
Není, už mi posypali biftek Podravkou...
kristova noho:-(
No tyhle alergie sou fakt děsný teda.steak s podravkou jo? ![]()
Fakt máte jen 50g sacharidů při cvičení? Já jsem u toho teda stagnovala a nehubla. Teď jsem přidala a jde mi to líp.
Jinak, děvčata, ketóza fajn, ale já jsem u toho teda často měla střevní problémy a pak...co jíst, že? Máslo a hovězí asi ne...Takže suchary, banány...a sacharidy jsou zpět. Myslíte, že třeba fakt nesnesu ty navýšený tuky?
Cvičím 6x týdně, sacharidy držím do těch 50g a je mi fajn, jak už jsem psala, já teda ani hubnout nepotřebuju, ale cítím se líp a taky jak už jsem psala, nezadržuju vodu, to je pro mě zásadní, nejspíš k tomu mám sklony.
Ty tuky navyšujete proč? Už to tady zmiňoval i někdo jiný, ale mně to moc není jasný, pak je i pochopitelný co tělo s nadbytkem tuků udělá a představa není příjemná ![]()
No, už nenavyšuju, nesedí mi to. Bílkovin se zas tolik jíst nemůže, tak někde ten příjem navýšit musíte...Zbývá tuk.
Taky mi až tak nejde o hubnutí, spíš mě štve, že nahoře ok, ale nohy děs...Teda bylo to tisíckrát horší, jsem ráda aspoň za to málo, ale i tak...tam se to prostě drží.![]()
Nevím, ale osobně mám při navýšení tuku (ale nedržím žádné diety) taky střevní problémy. Stačí mi pořádnej tučnej dort a dlouho se v těle nezdrží. Jeden čas jsem měla i zánět slinivky, bylo to i poté, co jsem se snažila přibrat a hodně jedla. Takže to tak může být. Mimochodem ten zánět slinivky mi diagnostikovali uplně náhodně, kdy jsem si stěžovala na časté střevní virzory a problémy se zažíváním, lékaři se to nezdálo, že to není běžné mít střevní virozu jednou do měsíce, udělal víc testů a bylo to tam.
No, vetsinou kolem 50, obcas to presvihnu, ale extra si s tim hlavu nedelam. Kalorii mam ve dny kdy cvicim cca 1700-2000, to si myslim, ze je zasadni. Soude podle sebe teda. Pak taky to, ze ne kazdymu to sedne. Me naopak snizeny sacharidy vyhovujou co se zazivani tyce, ve vsech smerech (nebudu to tady rozpatlavat, treba nadymani nula atd)
No tuky si vetsinou nikdo zamerne (az teda na fakt skalni vyznavace Atkinse) nenavysuje, ale po snizeni sacharidu vetsinou trochu stoupnou, protoze odnekud ta energie prijit musi.
Ja tucny moc nemusim, mam to rada jako nositele chuti v jidle, nebo treba avokada atd, ale zalejt neco slehackou vylozene, eeee. Vcera Jsem snedla 1800 kalorii, z toho 156gr protein, 50 sacha a 90 tuk. Makla jsem si teda hodinu a pul docela dost, plus sauna a plavani trochu. Procentuelne mi vyhovuje nejvic podobnej pomer. Ale jak uz jsem psala, kazdej to ma jinak.
Ježíš, vy makate...A já tomu svymu povalovani říkám cvičení
Ja ale musím šetřit čas, když dítě spí cca 2 hodiny, cvičení obetuju 30-50 minut, at nepřijdu o svou jedinou pauzu během dne, kdy si dam kafe a čumím na internet. :)
Tak já dneska: 130 g bílkovin,31 g sachrů a 173 g tuků. Já rostě nejsem schopná sníst tolik bílkovin, abych měla akorát kaloriií́, i teď mi ještě chybí.Řeším to lžičkou kokosového oleje. Dneska už jsem měla 3.
Nemakam tolik kazdej den, ale v pondeli jsem to trochu flakla, nejak se mi nechtelo, dala jsem jen 45min a ten typ abych se mucila nejsem, tak jsem se na zbytek vyflakla a sla do sauny. Ut jsem to trochu dohnala. Jo a vecer obligatni sklenicka vina teda. Dneska mam rest day pac jsem si natahla sval na zadech.
30-50 minut denne uplne staci!!
Kolik bilkovin ma kokosovej olej, neni to prevazne tuk? ![]()
Jo je to čistý tuk, ale mně jde jen o ty kalorie.
Mě by zabilo jak takové množství bílkovin, tak tuků... Ale chápu vás, že nejste schopná ujist to množství. Já jsem to taky nezvládla...A kokosovy olej jen tak? Pomoooc!![]()
Není to tak hrozné, hezky voní. Dám do pusy, zapijuma spolknu.
Ale jo, určitě se to dá...A kolik musíte sníst kalorií? Já jsem dala s bídou tak 1400 a z toho jsem něco vycvicila a akorát se dostala do spořivýho programu, kdy se tělu nechce pustit tuk...![]()
Tak 1600., Nemám to ani z daleka....Asi dorazím pivo ze včerejčka. A dám kolečko šunky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje