Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline 999
19616 příspěvků moje polička 26. května 2019 10:06

wendulka Tak to je další věc... Za ty léta blbýho jídla je člověk jako na fetu a chvíli to trvá, než se závislosti zbavíš :-). 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 10:08

999 stejne je ta joga uzasna!!sem si dala patnactiminutovku na bricho s balonem a mam super naladu....a to jdu ted do prace....jeste tedy to pocasi uz je trochu lepsi.

no ja mam tedy v planu jogovat i o dovoleny v recku.:-)

Offline 999
19616 příspěvků moje polička 26. května 2019 10:17

Zarinya To je totiž úplně nejhezčí, jóga u moře :-). Já byla jednou na nějaké pracovní akci u moře a kolegové mě přesvědčili, abych pro ně udělala jógovou ranní rozcvičku na pláži. A protože byl zrovna úplněk, dali jsme pozdrav měsíci, při kterém si člověk nemusí sedat, nebo lehat na zem, což se jim velmi líbilo :-). A ještě dlouho poté mi spousta lidí psalo, že cvičí dál, protože si pořád chtějí připomínat ten pocit toho krásného rána :-).

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 10:49

999

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 26. května 2019 13:16

999 No po tvém příspěvku jsem se hecla a dala si půl hodinku jógy, úplně začátečnická a fakt se cítím skvěle. Možná to teda nakonec přehodnotím. Jseš skvělá motivátorka!

Offline 999
19616 příspěvků moje polička 26. května 2019 13:20

Luna To mám radost :-).

Offline stes
9014 příspěvků moje polička 26. května 2019 13:20

wendulka mam to taky tak.. Bílkovin mam dost a na sladky chut a potřebu kazdy den

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 13:53

Když jsme u těch nevyžádanejch Tahle konzumace prasáren, byť v dobré víře, že to je "zdravý" viz ta granola, ty nanuky a mlsná, je dle mého kompenzace něčeho jinýho, třeba bílkovin, třeba něčeho úplně jinýho, je to z nudy, z frustrace (možná silný slovo, no...) Dospěla jsem do pohody, kdy jím jenom to co vim, že mi vysloveně prospěje nebo co je fakt dobrý a v dobrý společnosti a vim, že mi to neškodí, ani fyzicky, ani vizuálně, blbě se to popisuje. Nechci tady filozofovat, ale člověk, kterej se cítí fajn, si ten koláč večer k televizi dle mého fakt nedá, jeto nesmysl, samozřejmě, že vše je otázkou priorit, to respektuju.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. května 2019 13:58

999 Hm, to jsi mě moc nepotěšila. Přiznávám, ta chuť na sladké je ve srovnání s loňskem nesrovnatelně menší. Sladit čaj ani kávu už nepotřebuju, pokud mi chutnají a některé zmrzliny mi přijdou až moc sladké, sušenky, čokoládové tyčinky nebo ovocné kynuté knedlíky a vůbec takové to "běžné sladké pečivo" mi už nic neříkají, ale doufala jsem, že chuť na sladké mě úplně nepřejde.

Třeba včera jsem si dala ve slunečném Brně na Zelňáku skvělou zmrzlinu z růžového vozíku kdoule-zázvor a tonka boby a v kavárně Podobrazy nebeský dortík (taky veganský).

A necítila jsem se ani trochu blbě.

...

A k pohybu samotnému. Zdá se, že počasí dnes spolupracuje, tudíž mám v plánu místo do posilovny na pás dnes premiérově vyběhnout ven, když už mám konečně v čem, tak jsem na sebe zvědavá.

Offline onetwoone
131 příspěvků moje polička 26. května 2019 14:03

wendulka venku je to tisíckrát lepší, dej vědět, jak se ti běželo;)

Offline Pinot Noir
29612 příspěvků moje polička 26. května 2019 14:36

Mutziputzi A já myslím, že do pohody dospěl i člověk, který si občas koláč nebo nanuk dá, ale nevyčítá si to a nijak si to nemusí omlouvat ani se v tom pitvat.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 14:40

Pinot Noir No jasně, to souhlasim, reagovala jsem na místní neúspěšné snahy to omezovat, následné mírné výčitky a vymejšlení která živina a mikromakroprvek tělu chybí, že člověka honí nezkrotitelná mlsná.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. května 2019 14:59

Mutziputzi Pinot Noir 

K takovému náhledu na "problematiku" jsem kdysi taky dospěla... a docela se mi ulevilo. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. května 2019 15:52

wendulka Taky jsem na tebe zvědavá. Přemýšlím o tom stejném, protože už jsme zase kvůli hokeji doma z procházky, tak bych běžela jen kousek kolem řeky.

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 26. května 2019 16:13

Mutziputzi

Podle me vetsina lidi prasi, kdyz se osidi na hlavnim jedle. Treba ja - v praci kolikrat nemam v poledne jeste pocit hladu, tak obed resim u salatoveho baru. Za 2 hodiny uz ale lovim mila rezy z automatu. Klišé jak z Zena a zivot.

Jinak je to vsechno otazka zvyku. U nas se nikdy nesladilo kafe ani caj, nekupovaly se sladke napoje. Dodnes me nenapadne neco z toho delat. Ale sladkost k tomu kafi, zkratka byt musi, to uz je takova nedilna jednota.  Si porad rikam, ze nemam problem, ze kdybych chtela, mohla bych kdykoli prestat.jenomze ja nechci,zejo.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. května 2019 17:59

Tak jsem rok nic nedelala. Dneska jsem zacala, protoze je to uz tristni, tristni, tristni. Nahore mam sice jen asi ctyri kila, ale v pase uz mam 12cm+

Nehodlam chodit nikam do posilky, ten pokus uz tu probehnul a nezvladla jsem to, takze jen pekne sama se sebou. Dneska jsem si usila poiky (koule na provazku), kteryma se bajecne posilujou ruce a k tomu si dala jeste posilko. No a taky jsem si rozepsala plan a rozpis. Snad to bude mit nejakej vliv...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 18:19

Solathis 4 kila za rok?to je hodne.

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 26. května 2019 18:26

Zarinya to mě přijde docela málo, to je fakt hned, bohuzel 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 18:28

Potrefenáhusa to si nemyslim,takovym tempem by Solathis mela za deset let 40 kilo navic a mam pocit,ze ji neni ani tricet let.

Offline stes
9014 příspěvků moje polička 26. května 2019 18:31

Mutziputzi tak nefilozofuj, pac je to nesmysl... A pausalizovani preci nerada