Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 21:54

Solathis ja nepochybuju o tom,ze to je jednoduchy....jen se mi to zda dost.Ale uz to nechci rozebirat a drzim palce at se ti povede to co sama chces.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. května 2019 21:55

Solathis No tak ono je to taky výměna svalů a tuků. Nějaké svaly odejdou, když přestane pohyb a přijdou místo nich tuky. V závěru to může být třeba +6kg tuku a úbytek 2kg svalů. Potom to vypadá hůř v reálu než na váze.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. května 2019 22:10

Renusatko Jo, presne tak to urcite bude. Akorat takhle blbe jsem se necitila ani kolem svatby (posledni delsi vypadek aktivity pred timhle), kde jsem nenabrala 4, ale 8 :)

Offline Karja
44183 příspěvků moje polička 26. května 2019 23:00

Solathis Ja v prvnin tehotenstvi problila ze zacatku asi 3 kg, co bych dala za par kilo navic;-), takze v tomhle kontextu bych to spis neresila, ale urcite je fajn se citit dobre a byt v kondici. Tak ti preju, at se ti dari, spravne obedy to urcite nakopnou dobrym smerem;-)

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 27. května 2019 10:21

Catherinne krásny úspech, blahoželám Motivujúce by však pre mňa boli fotky tvojej vyšportovanej postavy.

Ja dnes zas depka najväčšia - po mesiaci driny váha furt tá istá, rifle rovnako tlačia, pohľad do zrkadla stále deprimujúci. Dojazdím súťaž, zahodím bicykel aj váhu a už sa prestávam snažiť, lebo toto ma ťahá dole a ja si chcem leto užiť.

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 27. května 2019 10:23

Zarinya aneb svěř se tady, žes nabrala 4 kila a dostaneš sprchu, jak je to strašný a že za chvíli budeš vážit 150 kilo

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 27. května 2019 10:43

sisa.b a nepomohlo by se nevážit ale měřit? 400km je přece hodně, já myslím, že jsou to nabrané svaly.  Centimetry by ukázaly změny možná líp. Udělej měření všeho možného, pas, boky, stehna, lýtka, paže...zapiš to a pusť ty čísla z hlavy a pak se přeměř. Nevzdávej to. Hele, za rok touhle dobou, když se nic nestane tak jo, ale teď je brzo. To dáš. A přemýšlej co, kdy a kolik toho jíš. Držím palce.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 27. května 2019 10:44
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. května 2019 10:49

sisa.b Též doporučuju se v téhle fázi rozhodně nevážit, ale jen měřit a rozhodně nepřestávat. Ta soutěž trvá jak dlouho?

Já třeba teď už oblíknu úplně všechny věci jako před 7 lety, kdy jsem byla nejštíhlejší ve svém životě a přitom mám o 5 kilo víc než tehdy a určitě to nebudou všechno jen svaly, protože všude se píše, že žena nabere za svůj život max. 9 kg svalů a to se týká určitě jen profesionálních sportovkyň.

I když je pravda, že jsem somatotyp, kterej při správným stravování a pohybu ty svaly nabírá celkem snadno.

Ale když jsem v tom lednu začala s tím kolem, tak mi váha vyskočila snad o 2 kila nahoru. 

Tělo je sviňa v tom, že si spaluje, kde chce. Mně třeba odchází tuk nejprve z břicha, pak ze zadku, prsou, obličeje a stehna jdou prostě až naposled.

Takže jak píše Catherinne, ono to kolo někde na Tobě určitě bude vidět už teď, ale zřejmě asi ne tam, kde bys chtěla... Je to brzo.

Offline onetwoone
131 příspěvků moje polička 27. května 2019 11:41

sisa.b no nevzdávej to! Já jsem na tom úplně stejně, měsíc běhám a furt jsem buřt;) to se zlomí, musíš vydržet a tolik to neřešit. Ubrat sladký a užít si pěkný počasí s pohybem. Jestli tě kolo neba, zkus třeba ten běh, pokud už máš nějakou kondičku, dostaneš se do toho rychle. Já před dětma hezky zhubla právě díky běhání, podle mě funguje nejlíp.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. května 2019 11:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Zarinya aneb svěř se tady, žes nabrala 4 kila a dostaneš sprchu, jak je to strašný a že za chvíli budeš vážit 150 kilo

​Tak zas nebudem dělat z komára somára ne? 4 kila objektivně jsou hodně, jen to na někom je vidět víc a na někom míň, jako 4 kila jablek s sebou tahat 24/7 a netahat je teda sakra rozdíl, nevidim důvod proč to nenapsat, pokud by to u někoho mělo vést k obezitě, nechť si skákne k psychiatrovi...tydlety "antibodyshaming" prohlášení teda taky stojí za to, sorryjako

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 27. května 2019 11:51

Mutziputzi ještě mi, prosím te, vysvětli, co je na tom antibodyshaming? Jako když se někdo svěří, ze ho něco trápí, tak mu ještě prilozim, případně udelam nevyžádanou přednášku, ze teda by se sebou měl fakt začít něco dělat?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. května 2019 12:07

Potrefenáhusa soudě podle sebe - mně by spíš konvenovala reakce typu No ty vole to je dost, poď já tě budu honit s klackem kolem baráku, než potlapkání, že o nic nejde

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 27. května 2019 12:09

Ja ale viem, že je to IBA tou stravou. Lenže som proste slabá na to, aby som odolala a nedala si, ani keď si to pred tým odmakám. V piatok protivietor jak sviňa, ešte dnes ráno som sadala na bicykel so svalovicou a ja si proste dám večer ten nanuk, keď ho predo mňa chlap vyloží Celý víkend som drela na záhrade, akože krompáčom a motykou som sa oháňala, narobená ako hovado a bum ho - večer dve pivá plus nejaké cyrilove zemiačky. No trúba som, niet mi pomoci Výsledky FAKT žiadne. Teda jeden jediný - že kondička zas šla hore (slabá motivácia).

Mutziputzi žiadne nevyžiadané rady, sama som sI pýtala. A pravdu hovoríš, hlavu neviem upratať. 

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 27. května 2019 12:32

wendulka 8 km za hodinu je výborný výkon podľa mňa. Ja som aj po troch mesiacoch pravidelného behania nešla rýchlejšie, než 7-7,3km/hod, aby som nešla vysoko nad môj spaľovací beh. Takže bych to pomalým behom určite nenazvala. Si dobrá

Offline continuity
42325 příspěvků moje polička 27. května 2019 12:40

sisa.b fit-fat je na tom zdravotne lip nez no-fit, no- fat.

Ja bych se hybala dale. To je jinak klasicka past, clovek ma pocit, ze si to odmakal, tak muze. Zacala bych poradne jist pres den ( co muze byt vetsi porce nez bys cekala).

A kdyz vis, ze se bez zmrzky vecer neobejdes, co si koupit do mrazaku nejaky sorbet? a pred pivem se poradne napit vody/ ledoveho caje. Pak ti treba bude stacit jedno.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. května 2019 12:48

sisa.b

A fakt nechceš zkusit přidat na těch bilkovinach? Neříkám maso večer, když ti to nevyhovuje. To si nedávám ani já, ale co jsem před těmi 4 měsíci přidala na 2 g váhy za den, tak je pravda, že od té doby mě konkrétně problém, který popisuješ, už netrápí

Ta chuť na sladké vyloženě nezmizela, ale je určitě menší. To fakt že jo.

Jestli ti nevyhovuje maso večer, tak co zkusit ten zde navrhovaný cottage?

Anebo nějaký ten rozpustný protein. I když z běžné stravy je to lepší... 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. května 2019 13:40

sisa.b A jak píšeš o těch cyrilových brambůrkách k pivu. Nevím zda to máte i u vás, ale můžu doporučit tyto hrachové chipsy s mákem.

Jsou sice tvrdší, ovšem výborný, těch bílkovin mají taky hodně a právě když si je dám, tak po nich tu chuť na sladké fakt že nemám.

https://www.vitalsport.cz/yes-chips-bezlepkove-hrachove-s-makem-80g?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=Zbozi+-+shopping&utm_content=Sklik+PI+-+Fitness+strava&utm_term=Yes+chips+bezlepkove+hrachove#1012092300

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 27. května 2019 13:41

sisa.b pro me je teda zvyseni kondicky super motivace

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 27. května 2019 13:54

wendulka mně přijdou tyhle "náhražky" chipsů většinou dost ošemetný, že má člověk pocit, kdovíjak to neni zdravý a tak si dopřeje, ale přitom to taky až zas taková hitparáda není (ale jako je pravda, že ve srovnání s cyrilovejma bramburkama teda dobrý)