Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:46

Zarinya pri mojej výške 180 cm som za rok pribrala 3 kg a nik si to nevšimol, len váha na endokrinológii.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:50

Mutziputzi ja taky esteticky,jak jinak.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:52

milacka no,jsi vysoka.:-)sem to vzala jednim smahem jak to rozepsala Mutziputzi je uz prehlednejsi.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:59
Reakce na onetwoone:

wendulka venku je to tisíckrát lepší, dej vědět, jak se ti běželo;)

Renusatko Jsem zpátky. Dala jsem to celou hodinu. Sice teda venku při tom převýšení a odporu větru takhle na úvod jenom 8 kilometrů, ale jsem na sebe pyšná.

Proběhla jsem náš místní park křížem krážem, doběhla na místní cyklstisťák, dala si tam kolečko, na kraj našeho města, sousedící s navazující vesnicí, proběhla celou cyklistickou stezkou pod městem a zpátky...

Příště si to budu muset nějak pořádně předem naplánovat, abych nepobíhala jak pometlo sem a tam...

A měla jsi pravdu. venku lepší v tom smyslu, že se člověk se oproti pásu prakticky nepotí a ve srovnání se spinningem už vůbec ne, je teplo, ale ten protivítr zároveň příjemně osvěžuje, vlastně jsem se celou dobu ani nepotřebovala napít při tom pomalým tempu. Akorát s těma sluchátkama na uších člověk musí dávat bacha na ty auta, no.​

Offline onetwoone
131 příspěvků moje polička 26. května 2019 20:07

wendulka tak osm je dobrý bych řekla, na tuhle vzdálenost se chystám příští týden;) já mám naprosto luxusní výběh, hned před domem lesopark, to by byl hřích tvrdnout na pásu. 

Já myslím, že by ses v poho mohla přihlásit trebaaa na nějakej půlmaraton;)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. května 2019 20:14

wendulka ty jo, tak to jsi fakt dobrá. To je dobrá vzdálenost a v terénu je to náročnější.

Já jsem taky vyběhla, ale teda jen 5km a takové běhochůze. Tak uvidím, ale nemám teď ani pořádné boty a moc jiných zájmů. Bude to asi spíš náhodná aktivita.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. května 2019 20:17

onetwoone Tak já zatím závodnický ambice rozhodně nemám, na půlmaraton teda určitě ne, když jsem tady viděla ty výkony Catherinne.

Ale přiznávám, že tenhle pomalej vytrvalostní běh je pro mě docela výzva. V životě by mě nenapadlo, že to bude něco pro mě, mě která dostávala na škole z milosti dvojku a nebyla schopná uběhnout ani 1500 metrů...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. května 2019 20:18
Reakce na Mutziputzi:

stes to neni nic rezolutniho, byla to reakce na rady typu Jis po vecerech kolace? Tak jez pres den tvaroh! 

​Zase ale je fakt, že rozumný příjem kvalitních bílkovin fakt chutě po (rychlých) sacharidech trochu brzdí. A že se sacharidama je to tak, že čím víc, tím víc.... a ten tvaroh třeba dokáže pomoct vypadnout z toho sacharidového kolečka.

(podotýkám, že nejsem nepřítelem sacharidů, a dokonce mám doma i bílý cukr).

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. května 2019 20:20

Zarinya 

Z mého pohledu to není moc. Já to přiberu během libovolné doby, bych řekla, ale tam někde se to zarazí. Nevím, co bych musela dělat nebo jíst, aby to šlo dál. Tak spíš záleží, jestli je to ten strop nebo začátek.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. května 2019 20:23

Renusatko No já to nehodlám praktikovat víckrát než dvakrát do týdne. Na víc teď přes léto beztak asi nebude čas a furt se snažím být opatrná kvůli kloubům.

To tréninkový triko a legíny Adidas z řady Own the run s těma botama, jak jsem ti ukazovala, se zdají být pro mojí potřebu naprosto dostačující.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 20:28

dynda tak kazdymu se to nezarazi...by pak nebylo tolik lidi pri tele,silnejsich,obeznich.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. května 2019 20:50

Zarinya 

No to právě záleží. Myslím, že se to nedá takhle brát a vzít to šmahem, že 4 je moc. To by byly moc i 2 kila a za 10 let 20...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. května 2019 20:52

stes no ale takový člověk z toho nemá výčitky, a neřeší, jak přestat jíst... a to byla ta pointa....

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. května 2019 20:58

4 kila za rok za moc nepovažuju, esteticky samozřejmě záleží na té výšce a vůbec typu postavy... co bych za moc považovala jsou ta 4 kila každý rok po dobu těch 10 let, ale to nebyl přece ten případ a hned to takhle přepočítávat mi přijde divné... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 21:16

nolita co je na tom divnyho?pokud to ten clovek nezarazi(pisu vseobecne ne o Solathis )tak co mu zabrani pribrat dalsi a dalsi rok zase 4kg?

Kazdy si to zrejme prebral na svoji postavu,(coz dokazuje diskuze vys)ale pro mne by 4kg byly naprosto fatalni za rok.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. května 2019 21:19

Zarinya nemusí ho zarazit samozřejmě nic, ale stejně tak to nemusí pokračovat automaticky stejně i nadále, proto mi přijde divné vidět hned to za 10 let ... 

Online Karja
44183 příspěvků moje polička 26. května 2019 21:19

Zarinya No, tak ono se casto priberou ty 4 kg pri nejaky zmene - zmena zamestnani, nastup nejake nemoci a pak uz se to nemusi pribyvat dal  Dost casto je to treba I pri nejakem ,,veku zeny,,. Ja treba pribrala 2x4kg takhle za rok. Prvne nejak na VS, a pak se to zarazilo a pak kdyz jsem nastoupila do sedave prace, to asi 3 kg.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 21:20

nolita to byl jen priklad...(a jeste tam bylo "pokud")

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. května 2019 21:48

Zarinya Je to jednoduchy, zavodne jsem tancila, pak mi dal tanecni partner kosem, ja zustala bez pohybu a do toho se mi zvedlo pracovni nasazeni - jak ve foceni, tak v cokoladovne, diky cemuz mi vypadly obedy, respektive mym pravidelnym obedem se stalo pecivo. No a najednou jsem zjistila, ze neoblecu svoje nejoblibenejsi dziny... Takze s tim zacinam neco delat, no. Chystam se na dite a vstupovat do tehotenstvi uz s kilama nahore je blby. Ale s manzelem to resit nemuzu, pac tomu se ted libim vic, nez predtim...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. května 2019 21:51

Jo jinak to moje "jenom ctyri kila" bylo mineny v kontextu tech centimetru, cekala bych, ze jsem nabrala vic, kdyz jsem se rozkydla o tolik...