Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 18:33

stes ale di ty

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. května 2019 18:40
Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 26. května 2019 18:58
Reakce na Mutziputzi:

Když jsme u těch nevyžádanejch Tahle konzumace prasáren, byť v dobré víře, že to je "zdravý" viz ta granola, ty nanuky a mlsná, je dle mého kompenzace něčeho jinýho, třeba bílkovin, třeba něčeho úplně jinýho, je to z nudy, z frustrace (možná silný slovo, no...) Dospěla jsem do pohody, kdy jím jenom to co vim, že mi vysloveně prospěje nebo co je fakt dobrý a v dobrý společnosti a vim, že mi to neškodí, ani fyzicky, ani vizuálně, blbě se to popisuje. Nechci tady filozofovat, ale člověk, kterej se cítí fajn, si ten koláč večer k televizi dle mého fakt nedá, jeto nesmysl, samozřejmě, že vše je otázkou priorit, to respektuju.

​tak koláč večer k televizi si klidně dá i člověk v pohodě, protože kousek domácího koláče rozhodně ničim neškodí a jak píše pinot, výčitky nejsou třeba. Problém nastane, když si člověk tím jídlem něco kompenzuje, v tom máš zatraceně pravdu. Není to ale úplně otázkou priorit, někdy je za tim poměrně zásadní problém, kterej třeba nemá řešení, no a to jídlo se nabízí, když si to člověk takhle naučí (někdo jinej chlastá, někdo hulí..) je to pak doživotní boj a ne každej dokáže zvítězit. Ono konec konců, když máš s drogou přestat jenom tak trochu, tak ta tenká červená linie se překročí poměrně lehce. 

20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:03

Ounz to myslim tak, že koláče a spol., který večer a vlastně kdykoli člověk konzumuje a vlastně nechce, protože si je pak vyčítá, jsou kompenzací něčeho jinýho než nedostatku nízkotučnýho tvarohu...to tvrdim taky, že je lepší přestat chlastat než skončit s obžerstvím

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:04

Mutziputzi a v tom já s tebou naprosto souhlasim..(doufala sem, že ten muj příspevek tak i vyzní)

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:06

Zarinya to si nemyslim a na veku tohle až zas tak nezáleží. (Jasne, ze někdo muže ve 20 sežrat deset knedlíků a nic, ale rozhodne ne kazdej)

jestli myslíš, ze je nadlidskej vykon přibrat za rok 4 kila, tak ses fakt stastnej člověk

Offline Karja
44183 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:07

Mutziputzi Hele, ja si to treba davam jakoze z nejakych psychickych duvodu - mam ty prasarny - nanuky spojene s pohodou. Proste dat si nanuka =odpocinek, siesta. S chroupanim mrkve to spojene nemam  Takze tak no. Ale mne to asi nevadi:-D, pokud je to v rozumnem mnozstvi. Jinak jo, kdyz se treba osidi obed, jak na mnozstvi ci na chuti, tak se to taky dohani svacinkama. 

Ale ja mela jednu strasne distingovanou kamaradku, co jedla jen zdrave a domaci a byla tim tak otravna, kdyz ,,prasila,, tak to znamenalo 10 orisku kesu, coz nalezite komentovala, ze jako fuj, bude tlusta. Boze to bylo otravny!!,

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:12

stes mně to jako takový nesmysl nepřijde, v zásadě s tím souhlasím....

Offline stes
9014 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:16

nolita no proc ne. Ale clovek, kterej ma rad jidlo, a nemyslim prasarny, si to nemysli

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:18

Zarinya Uplne s prehledem. Ja kdysi pribrala asi 5 kg za tyden. Zajidala jsem milostne trable. Nastesti mi bylo 19, takze to slo zase celkem rychle dolu. 

20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:19

stes koukam nepochopeno

20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:20

Karja dietarky jsou obvykle otravny

Offline stes
9014 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:23

Mutziputzi ale pochopeno, ale ty tvoje rezolutni soudy.... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:26

Potrefenáhusa ja si nemyslim,ze je vykon pribrat 4kg za rok,ze to neni mozne....ja si myslim,ze to je hodne!Emerald myslim,ze byl muj vyrok spatne pochopen.

no,kazdopadne 40kg v hlave me ted popohnalo si dat delsi streku v chuzovani.....

20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:29

stes to neni nic rezolutniho, byla to reakce na rady typu Jis po vecerech kolace? Tak jez pres den tvaroh! 

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:29

Zarinya Ja si ani nemyslim, ze je to hodne, ale holt se to musi odhalit a zarazit vcas.

Offline Karja
44183 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:30

Mutziputzi To nebyla ani dieta, ale takovej zivotni stylx ona tak jedla cely dospely zivot, ale furt o tom mluvila a trrba ji hrozne zajimalo proc si jako davam tocenou zmrzlinu a tak:-D.

20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:32

Karja Mela jsem to tak jeste nedavno, ale hubu jsem drzela samozrejme, pratele mas jenom jedny

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:35

Mutziputzi je 4kg pribrat za rok hodne nebo normalni?:-)

20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 19:44

Zarinya kdyz meris 2 metry, tak dobry a vcas zarazit, kdyz metrpade, tak hodne a chtelo to zarazit nejpozdejc v cervenci...ja to beru ciste esteticky