Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 18:10

prďola , moc díky za tvůj čas 

Offline prďola
4455 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 18:52

marieu Souhlasím, že ta formulace se velmi povedla Produkt obsahuje hydratační složky, cholesterol + mastné kyseliny pro podporu kožní bariéry, dvě formy vit. A, který působí nejen antioxidačně, ale hlavně zpomaluje stárnutí pleti. A peptidové složky Matrixyl 3000 a Matrixyl Synthe 6 jsou osvědčené duo v anti-age produktech.

Ale jak jsem psala o post výše - jeden svatý grál neexistuje Přidala bych pod ten produkt ještě třeba to tonikum s aminokyselinami, které jsou nezbytné jako prekurzory pro podporu obnovy kolagenu a elastinu. A občas prostřídala s nějakým multivitamínovým krémem (vit.C, vit.F, koenzym Q10, vit. skupiny B). 

Offline prďola
4455 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 18:52

zdensy není zač

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 19:38

prďola děkuju za rychlou odpověď, je to samozřejmě jen součást rutiny, snažím se doplnit tebou řečené v dalších produktech..

Offline prďola
4455 příspěvků moje polička 15. listopadu 2022 20:00

marieu To je skvělé!

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 06:44

marieu prozrad prosim co to je za krem

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 09:39

baltik tento od transparent lab. Kupuju si od nich ještě ceramidové sérum, měla jsem sérum s antioxidanty a dobrý. Cenově slušný a teď mají slevy do konce měsíce.

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 16. listopadu 2022 10:17

marieu diky, to je zajimava znacka

Offline Miru
16608 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 19:05

prďola 

...měla bych dotaz, zda se, prosím, vyplatí investovat/stojí za to následující sérum, event. výrobky značky

TEOXANE

značka TEOXANE

SLOŽENÍ séra

POPIS séra

Děkuji!..

Offline prďola
4455 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 14:04

Miru Zkusím se na to podívat co nejdřív

Offline Ounz
20448 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 14:12

Tak mně včera konečně přišlo copper (?) serum od niodu, tak ho začnu zkoušet (je modrý! - no jasně, že modrý, ale na ten první pohled, je to překvapivý) a NEC.tak jsem zvědavá

Offline prďola
4455 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 14:22

Ounz To je právě to překvapení, když najdeš produkty, které mají dávkování podle doporučení ... produkt s copper peptidy by měl vždy být světle modrý, stejně tak jako produkt s CoQ10 musí být světle oranžový. Jinak je to fakt o ničem

Tak snad budeš s tím Niodem spokojená

Offline Ounz
20448 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 14:36

prďola já v týhle vědě vůbec nejsem zběhlá (jen mám matně v paměti nějaký info ze střední školy  ) oranžovej coQ10 si ukládám do paměti, to se může hodit..

ohledně zkoušení těchhle pro mě neobvyklejch věcí postupuju podle info tady (od tebe zpravidla..) 

většinu mý péče o obličej tvoři aesop produkty, až teď jak stárnu, tak hloubám, co bych si přidala

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 15:11

Ounz prďola já jsem si to sérum taky pořídila a ještě i to oční protivráskové, mám ho asi týden a jeví se velmi dobře. Pleť nevypadá tak unaveně a je taková vyživenější. Očekávala jsem od séra zázraky a zatím to tak vypadá :)

Teď bych ještě potřebovala nějaký slušný denní krém, 45+, suché tváře, mastnější T zóna, aby se to nějak doplnilo s těmi peptidy. Beru jakékoliv tipy a předem děkuju :) Na noc mám multivitamínový 100% pure.

Offline Miru
16608 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 17:26

prďola 

Děkuju moc!.

Já teda mám - dostala jsem cestovní balení -

Advanced Filler for normal to combination skin a včera jsem ho dala na noc a dnes ráno jen kolem očí(jinak na tvář svoje sérum od Purito) a všichni mi chválili pleť, jestli jsem prý někde s ní nebyla.?.! Jako vypnutá, nacucaná, omlazená...

https://www.dermacaredirect.co.uk/teosyal-adv-filler-normal.html#additional

Ingredience

Offline 0zero7
11620 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 19:06

Ounz I ta Ordinary Verze je modra, chtela jsem ho znovu a byl vyprodany, tak mam ten obyc peptidovy a pak zas koupim modry, taky se mi zda fajn. Jo a vymekla jsem a koupila jsem ocni Estee Lauder HA HA. 

Co pouzivas nejvic ted? Pres den hydratuju (obzvlast ted, jak se zacalo topit trochu) hyaluron an Amino ky. plus antioxidant. Vecer stridam peptidy a matrixyl vetsinou, obcas prolozim necim vic zacilenym. Na to paptidovy krem (ha, to bych se mohla zeptat prdoly na slozeni) a pridavam jeste bud jeden hutnejsi nebo olej, protoze mam suchou plet. 

Nahlas pak jak jsi spokojena s novym nakupem!

Offline 0zero7
11620 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 19:24

prďola prosimte, az budes mit chvilku, muzes se mrknout na tohle? Je to Inkey Peptide Moisturizer, necekam zadou bombu, ale je prijemny, spis lehci, ja musim domazat obcas. Zajima me, jestli se to tvrzeni o peptidech da povazovat za opravnene :)

https://ca.theinkeylist.com/products/peptide-moisturizer?nosto=628633739dbbb475867e9d37

Aqua (Water/Eau), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Betaine, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Carbomer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Hydrogenated Lecithin, Phenethyl Alcohol, Acetyl Hexapeptide-37, Maltodextrin, Pentapeptide-48.

Offline 0zero7
11620 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 19:25
Offline Ounz
20448 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 19:27

0zero7 a esteelauder je špatnej? Bratrova žena používá celou řadu, mysím tu anti age a je moc spokojená..

já jsem právě dost amatér v tomhle, kromě čištění jen serums vit b a c a niacinamidem a pak hydrataci. Ještě jsem měla fabulous face oil, ale taď mám pauzu, měla jsem dojem, že mě dráždí. A oční serum. A teď jsem přidalla ten copper a nec..a nevím, jestli ještě něco by to chtělo..

Offline 0zero7
11620 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 19:37

Ounz EL dobra, ten ocni je fakt vybornej. Mam tento .

Akorat se mi zda, ze kdyz ho clovek prestane pouzivat, tak je to poznat, ale mozna to vidim jen ja. 

Hele, ono mene je vice, ja vzdycky aspon jeden den v tydnu dam jen jeden kdem co mi sedi a cau. Jinak nic. Myslim, ze to mas fajn, copper muzes rano i vecer myslim. Ono je stejne nejlepsi podle momentalniho stavu pleti a toho co si zada, moc a takovyho urceni, kdy a co neverim, krom teda retinol na noc, to je jasny. Jo a jak jsem posilila hydrataci tak je plet hezci, takze cpat na to jen anti aging je nesmysl, ale to je asi ocividny uplne :)