0zero7 jasný
jako to lucent serum od aesop s niacinamidem je moje oblíbený, to už používam dlouho a k tomu teda hydrataci a teď si kůži vystužim mědí ![]()
jinak ten samej od estee lauder co máš ty, používá ona, dobrý vědět, že je opravdu fajn..
0zero7 jasný
jako to lucent serum od aesop s niacinamidem je moje oblíbený, to už používam dlouho a k tomu teda hydrataci a teď si kůži vystužim mědí ![]()
jinak ten samej od estee lauder co máš ty, používá ona, dobrý vědět, že je opravdu fajn..
Ounz To Lucent serum zni moc fajn. Ja ten aesop radsi moc nezkoumam, protoze bych nakoupila. Sla jsem ve ctvrtek pro ten ocni a mam i nejakou korejskou lotion se snecim slizem, samozrejme!!! Prijemna je. Vyzkousela jsem par korejskych veci narazove a dobry, jeden ocni krem jsem mela dvakrat a jak ho zas uvidim tak koupim znovu. Myslim to byl GlamFox.
0zero7 se šnečí kosmetikou vůbec zkušenosti nemám, akorát jsem tu o ní četla, že super..já mám bohužel citlivou plet, tak jsem dost opatrná a konzervativní, i když tu o tom čtu, tak mě to samo zaujme ![]()
OunzTaky jsem to nikdy nezkousela, tak uvidime, jestli je to takovej zazrak :) Asi dvakrat jsem si porusila pletovou barieru, naposled maskou od Korres, probiotickou, al ejsou v ni kyseliny a zreagovala jsem na 4 dny asi, tak si taky davam bacha radsi.
0zero7 tak pak kdyžtak poreferuj ![]()
Ounz ok!
0zero7 se šnečí kosmetikou vůbec zkušenosti nemám, akorát jsem tu o ní četla, že super..já mám bohužel citlivou plet, tak jsem dost opatrná a konzervativní, i když tu o tom čtu, tak mě to samo zaujme
Já mám doma dva šneky, tak si je asi začnu přikládat na obličej... Bude to levnější ![]()
Ounz pokud se osvědčí budu je pronajímat
notna Ja vim, ze ma prave! Ja mam po nem ocni kokoli hezky, tak ho jednou za cas koupim, vzdycky vymeknu :)
Ounz Objednávalas přímo z Deciem stránek? A nepamatuješ si kdo ti to přivezl?
Černá kočka objednávala a teď jsem to vyzvedávala v zásilkovně, přivezli by mi to domů, ale nebyla jsem, tak to nechali v nejbližším místě
Ounz Děkuju.
Černá kočka není zač
pro info - Caneff ma na black friday akci 2+1 - prdola tady chvalila ten jejich tonik
Teď bych ještě potřebovala nějaký slušný denní krém, 45+, suché tváře, mastnější T zóna, aby se to nějak doplnilo s těmi peptidy. Beru jakékoliv tipy a předem děkuju :) Na noc mám multivitamínový 100% pure.
Díky za info! Přeji aby spokojenost se sérem vydržela co nejdýl ![]()
Jako vhodný krém zvlášť do toho počasí bych pro suchou pleť rozhodně doporučila nějaký krém s ceramidy. Určitě jsem tady nějaký vhodných zmiňovala, jen si samozřejmě nepamatuju jaký to byl ![]()
Ad Teoxane - zajímavá značka; produkty, na které jsem se dívala vypadají z pohledu složení a účinnosti velmi dobře
Hodně se zaměřují zejména na hydrataci pokožky a to hned několika různými ingrediencemi v jednom produktu, ale často mají ty produkty skvěle doplněné složení i o další osvědčené aktivní ingredience.
Spíš než tebou uvedené sérum bych sáhla po tom druhém - RHA® x Vit C Serum. Obě mají dost podobné složení (několik velmi účinných hydratujících složek + směs aminokyselin), ale to druhé sérum je po přidání vit. C opravdu dokonalé! Vzhledem k tomu, že naše tělo si neumí samo vytvářet dostatečnou hladinu vit. C, který je ovšem nutný pro tvorbu vlastní kyseliny hyaluronové v pokožce, je skvělé mít vit. C současně v takto formulovaném séru.
Advanced Filler - skvělé složení, které kazí jen ten silikon
Ale z pohledu účinnosti aktivních složek je jinak opravdu velmi povedené -> silná hydratace + protivrásková péče.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.