prďola Prosím, prosím, mohla bych taky požádat o zhodnocení dle složení? Jedná se o pleťový krém SynCare Biomeneral výživný krém. Používám ho již zhruba rok a teď jsem na dně, tak zvažuji, zda pořídit znovu, či ne. Je na suchou pleť, já mám pleť takovou divnou. Hodně se mi mastí, mám stále nějaké pupínky, většina jsou pidi, ale je stále co čistit a přitom ji stačí umýt vodou a mám ji vysušenou. Tento krém mi doporučila kosmetička, že je na suchou pleť, přitom ale lehký. Mám pocit, že mi vyhovuje, ale nevím, zda si póry třeba zbytečně ještě víc neucpávám pupalkovým olejem, který je údajně obsažen.
Složení: Aqua, Ethylhexyl Stearate, Octyl Dodecanol, Oenothera Biennis Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Ceteareth-25, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Maris Sal, Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil.
Předem moc děkuji.