Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline jerry
10980 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 15:40

Bottega Veneta Eau de Velours (Bottega Veneta) - původní Bottega Veneta střihnutá Bottega Veneta Eau Légère se svěžím pižmovým semišem, jemným rtěnkovým tónem a sladkým pačuliovým pudrem. Přesto ale zůstává svěží. Rtěnka v koženém pouzdře. Noblesní dáma s ďáblíky v očích...

wendulka má pravdu - opravdu se povedla

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 23:45

jerry No říkám si čím dál tím víc, že na jaře bych od ní asi třicítku uživila.

Offline RoSa
10029 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 07:43

jerry wendulka 

teda vy mě štvete, já chci taky! už je v eshopech?

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 08:26

RoSa 

jj, už je třeba na Elninu nebo v Europarfémech.

Offline jerry
10980 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 09:41

wendulka 

Už ji mám na seznamu.

Navíc mě překvapila výdrž hned při prvním zkoušení - 12 hodin na hřbetu ruky, přes veškeré mytí i večerní sprchu.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:25

RoSa No kdyby se ptala Miru, tak napíšu, že na ni může s klidem upadnout, ale ty si pro jistotu zajdi předem vyzkoušet do Marionnaud. Je sice dobrá, ale přece jen je to úplně něco jiného, než co máš na poličce. Teda jestli jsi to myslela takhle.

Offline RoSa
10029 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:48

wendulka 

jo, myslela...tak radši vyzkouším

Offline slniecko admin
19436 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:57

U nás ju nie a nie nikde v kamenkách naskladniť, som urazená...a teda hlavne zvedavá!

Offline Miru
16490 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:01

wendulka 

...jsem napnutá čím dál víc.!

Mam obavy, aby to nebylo příliš švestkové, přestože mam švestkový akord ve vůních ráda,

a nebo aby to nebylo příliš/pouze hodně růžové(od slova růžě, resp. soliflorové).

No, jsem lačná vyzkoušení.!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:08

Miru Na mně teda určitě není ani příliš švestková, ani příliš růžová.

Offline Miru
16490 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:09

wendulka 

Tak jo. O to vic se těším.!

Offline Korsičanka blogger
13386 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:21

wendulka Vůbec, ale vůbec se mi nová BVEDV nelíbí. Mám radost!

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:42

Korsičanka Ukľudnula si ma, ďakujem ti za navrátenie pokoja do duše, toľko chvály sa tu na ňu znieslo, až som zostala nervózna z toho, že ju nemám kde vyskúšať a zvedavosť ma teda dosť nahlodala. Možno z nej nebudem ani ja paf. 

13386 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:45

milacka Myslím, že opravdu nebudeš, Dari. Já měla kdysi opakovaně původní Bottegu Venetu, už jsem z ní "vyrostla" a přeci je proti této novince o dost příjemnější. Zkoušela jsem ji dnes v Marionaud.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:52

Korsičanka Zlato, my máme těch průniků na poličce tak málo, že to mě nijak zvlášť nepřekvapuje. Neříkám, že jsem se z ní posadila na zadek a hned jsem upadla na klávesnici, to růžové Narciso mě třeba dostalo víc, ale jako máš ty poličce Gábinu coby odpočinkový elegantní mainstream, tak pro mě je přesně tímto typem vůně Bottega Veneta Eau de Velours, který by se mi na jaře mohl hodit právě, abych nemusela opakovat to, co už jsem měla.

13386 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 22:18

wendulka Pravdu díš, děvče. Gábina byl velerychlý slepý nákup a taky velké zklamání. Právě tak mě neoblažil Mon Guerlain, i když ho spolu s mlíčkem někdy můžu. A určitě by se jich našlo takových ještě pár:)))

Offline Panenka
1248 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 10:08

Taky jsem už měla tu čest zkusit Bottega Veneta Eau de Velours a úplně mě fascinuje, co tu o ní všecko píšete - já to tam nejsem schopná rozkódovat. Je to tím, že je to úplně jiný šálek kávy, než co normálně nosím a mám načicháno - vůbec nejsem schopná tu vůni jakkoli popsat. Nicméně na to, že to asi (minimálně momentálně) není vůně pro mě, se mi dost líbila, jen si nedokážu představit ji nosit... V každém případě mě moc potěšilo, když jsem v té parfumerii očichala něco, z čeho čiší, že je to dobře udělaný parfém, byť to alespoň prozatím nebude ten můj... (častěji se mi stává, že odcházím s pocitem "zase nic")

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 14:51

Ale mi dávate Asi sa aj napriek nádche pôjdem pozrieť do parfumérie dnes. Keď ju prerazila Vanille, možno ju prerazí aj Bottega.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 16:35

Champs-Elysées (Guerlain)

Jarní radování ... vzduch prosycený vůní květin, prohřátý slunečními paprsky a naplněný vibrující energií života.

Něžná vůně konvalinek a opojný šeřík jsou pro můj nos dominantami celé této krásné květinové kompozice. Vnímám také mandlový krém s vanilkou, který vše příjemně zaobluje a jemné dřevité tóny podsouvající celkovému vyznění punc důstojnosti. Dívčí rozvernost jde ruku v ruce se zralou ženskostí.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 19:02

Dalia Další naprosto perfektní obrázek, co sedí k tvojí recenzi. Tohle počasí a prostředí bych hned brala, i když k vůni jsem si cestu nenašla.