Dalia To je uplne roztomile, zacala jsem se diky tvemu popisu tesit na to, az dcera povyroste, ja ji takhle ucesu a pujdem spolu koupit prvni parfem.![]()
Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?
Luna A bude to dřív než se naděješ![]()
Bottega Veneta Eau de Velours
Pepř, šťáva z nahořklého růžového grepu a větvička jasmínu jsou tou stužkou, která ovíjí hrdlo flakónu a způsobuje, že vůně po celou dobu neztrácí svěží charakter. Poměrně rychle se totiž dere na povrch sytá růže a povidlově vláčná švestka v luxusním balení z jemné kůže. Původní Bottega Veneta si přejela rty vínovou rtěnkou, odložila dlouhý kožený plášť a ukázalo se, že má pod ním letní květované šaty.
Tohle bude první nákup v novém roce!
Fleur krásná recenze. Určitě to bude důstojné zahájení nákupů v roce 2018.
Klasická Bottega se mi líbí, měla jsem i odstřik. Tuhle musím alespoň vyzkoušet.
Fleur To má někdo štěstí
. Na mně se rozvoněla dost nepěkně. Krásný popis!
janejane Namně taky, nic si z toho nedělej! Však nemusíme mít vše![]()
janejane Korsičanka tím víc mě zajímá, když vám nesedí
. To by mohlo být pro mě.
Renusatko Nemyslím:))
Renusatko Tak jestli se ti líbila původní a vzhledem k našim preferencím ve vůních, řekla bych, že ano.![]()
Korsičanka Já čekám na novou Mon Guerlain...
janejane Vzhledem ke Gábině Mon G. Florale moc nepřeceňuju
Ale teď už hodinu oňuchávám LUI![]()
Korsičanka Tak to máš zase štěstí ty, protože LUI jsem cítila přesně jen tu hodinu, možná ani to ne
.
Renusatko Vyzkoušej! I když nevím, jestli právě to, co se na ní líbí mně (svěží nahořklý začátek), nebude pro tebe překážkou.
Fleur Fakt??? Kolem mě povlává něco krásného, až se mi nechce věřit, že je to ona. Ale už se to děje poněkolikáté...Já ji zas necítím první 1/4 hodinu![]()
janejane O některé vůně bychom se mohly sestersky dělit, ale mnohé se na nás rozvoní naprosto odlišně, takže mě to nepřekvapuje. Že by za to v tomto případě mohla ta kůže?
Fleur v kombinaci s pačuli, řekla bych
Chloé Absolu de Parfum
Uhlazenější variace klasické Chloé. Pro můj nos je výrazná podobnost mezi verzí Absolu a původní Chloé z roku 2008 nepopiratelná. Absolu je krémovější a vyšperkovaná sladkou vanilkou, působí noblesně. Přesto je mi milejší její starší sestra, ve které nacházím více uvolněnosti a radosti.
Addict Eau Fraiche
Ovocně květinový polibek radostného bytí. Křišťálové pižmo působí až chladivě a rámuje šťavnatou ovocnost společně s křehkou sladkkostí frézie. Ve své podstatě jednoduchá vůně, avšak pro mě i velmi příjemná společnice pro jakýkoliv čas.
Addict Eau Fraiche
Ovocně květinový polibek radostného bytí. Křišťálové pižmo působí až chladivě a rámuje šťavnatou ovocnost společně s křehkou sladkkostí frézie. Ve své podstatě jednoduchá vůně, avšak pro mě i velmi příjemná společnice pro jakýkoliv čas.
já ji mám taky moc ráda, příjemná a nekonfliktní plus moje milované frézie - ale vůbec nic (na mně) nevydrží, fakt tak půl hodinky a šmytec![]()
viktorka_od splavu Na mně drží dobře mám ji na ruce už pár hodin a stále jej cítím. Až budu chtít doplnit svou poličku něčím radostně nekonfliktním, zřejmě padne moje volba na tuto vůni.
Dalia já si ji na sebe dávám jen tak na doma, když vím že třeba za dvě hodiny někam půjdu a budu se chtít navonět něčím průraznějším, ale doma to mít na sobě zatím ještě nechci. páč do té doby v pohodě vyprchá a nenavonět se vůbec, to nejde.-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje