continuity Děkuju za povzbuzení přešíst si zprávy - prolítla jsem je ráno, poslechla si Charváta a chytla mě solidní malomyslnost a beznaděj...
Aktuální česká politická situace
eM tak ještě doporučuji Jiřího Pehe. Zas hřebíček na hlavičku.
https://denikreferendum.cz/clanek/34463-protiustavni-demonstrace-za-cesko-na-prvnim-miste
A tu je souhrn dnešního capaku od právníků.
continuity To je všechno hezké, ale mě by strašně zajímal případný deal hradního zmr.a, na kterého se v této hře právníků rádo zapomíná. Něco jako "potop Vystrčila a já vám tu abolici podškrábnu" ![]()
prďola abolici by musel podskrabnout i premiér.
Ještě není odsouzen, ale mě zcela škodolibě těší i to, že teď asi úplně dobře nespinká. Víš jak to je, člověk se musi radovat i z maličkostí. ![]()
A čeká toho ve frontě víc.
continuity Souhlasím - ze srdce to tý kurvě stbácký přeju!
Excuse my French ![]()
continuity si řikám, jak je možný, že to chtěli původně odložit?! se ho tak báli?
RoSa ehm, spíš mi přijde, že ty drby o tom, že Babiš si zprivatizoval i některé slozky statu, nebudou jen drby.
continuity Tak snad všichni přežijí a nikdo nebude mít autonehodu a neutopí se ve sprcháči.
eM tak ještě doporučuji Jiřího Pehe. Zas hřebíček na hlavičku.
https://denikreferendum.cz/clanek/34463-protiustavni-demonstrace-za-cesko-na-prvnim-miste
Vsechno, co ti pitomci pozadujou, najdou v Rusku. Raj na zemi, uz by meli zacit balit. Neskutecny!
Vite, co je horsiho, nez politicky mitink? Politicky mitink s bohusem matusem na podiu. Vyzkouseno za vas. Neni zac. A jeste mi kvuli tomu utekl sraz!![]()
A Babiš dostal u soudu nakládačku jaká se nepovedla snad od začátku procesu. Dobrý den nakonec.
Bureš bude mít těžké spaní![]()
Osobně jsem čekala, že mu naloží spíš bankéři, ale on zatím největší úder přišel úplně z jiných (a to hodně překvapivých) stran - tohle asi Burešovi advokáti nečekali. A aby se začali bát, jaké další svědky má obžaloba v záloze.
O to víc jsem zvědavá na svědeckou výpověď finanční ředitelky Agrofertu - pokud bude chtít být loajální (jakože bude), tak si bude koledovat o obvinění z křivé výpovědi (a pokud výpověď odmítne ze zákonných důvodů, tak to bude taky jasné).
Politicky mitink s bohusem matusem na podiu. Vyzkouseno za vas. Neni zac. A jeste mi kvuli tomu utekl sraz!
Když jsem to četla, tak jsem tě upřímně litovala - Bohuše Matuše bych nedala ani jinde, natožpak na předvolebním soirée.
razorblade Zrovna jsme si o tom povídali se sambem, že vidět to někde ve filmu, člověk by se i zasmál. Ale ona je to realita:-D. Orej já jsem jen vyučenej kominík, ale se selským rozumem:-D
Kokoska stačí zajít na ambasádu, že chtějí narukovat. Budou na Dombasu coby dup, cestou se můžou stavit v Izjumu a projít se městem. ![]()
razorblade Proč musíš vždycky vyfasovat tu horší stranu? Nebo se tak trestáš dobrovolně?
Bledule to je roztomilý :)
razorblade seš hrdinka!!
Bledule včera jsme se vraceli ze Zakopaného a poslouchali místní radio, kde tuto myšlenku rozvíjeli moderátoři. Hodinu jsme se fakt dobře bavili![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my