https://twitter.com/general_pavel/status/1616474180119035904?s=46&t=rj2MqRAmRxL_1Gub8M-vkg
![]()
![]()
![]()
![]()
Bartkovský=jasná Novinářská křepelka 2023, doufám, že ne in memoriam![]()
wendulka taky ho miluju: "Jsem od Babiše 10 metrů. Slyším jen, že někdo něco rozvrátil a rozkradl. Sebereflexe?" ![]()
Jj, vůbec tam Andrej nějak dneska zpytoval svědomí.![]()
"Mluví o oligarších, kteří vlastní média. Prý jim deset let vymývají mozky. To sedí, Babiš koupil Mafru 2013. Tedy sebereflexe."
wendulka
tomu by ani zpověď nepomohla
Dnešní akce Babiše jsou totální propadák. U Pavla to vypadá skvěle.
Já vím, to bylo určitě tou virózou, co údajně má ... nebo vaječňákem, co si na ní vzal
.
No a ten jeho závěrečný tweet s fotkou s Monike je nejvíc
!
V Brně prý bylo 8000 lidí. Sledovala jsem to přes fcb a bylo to skvělý. Mrzí mě, že jsem nešla. Myslím, že ta atmosféra je úplně něco jiného než před 5 lety. Drahoš určitě lidi takhle nestrhl. Neměl to charisma, co má Pavel. Babiš navíc dělá jednu chybu za druhou. Takže já jsem už celkem dost optimistická.
Paris Však mu Halík vzkazuje, že může přijít, jinak že skončí - "všichni víme, kde".![]()
Díky, jdu na to - dnaska jsem měla perný den, tak jsem se k ničemu jinému než občasnému přečtení titulků nedostala.
eeny-meenyatmosfera uzasna,
ja na takove akci doted nikdy nebyla
https://twitter.com/general_pavel/status/1616494062357385217?t=PpMhAw_lgHpy97bcExw_MA&s=19
Mulen Brno je betelné! ![]()
Odemykám rozhovor s šéfkou Burešovy kampaně.
Byla úžasná atmosféra, moc se mi líbil text, co četl Ondřej Vetchý. A při závěrečné písničce pan co stál vedle mne, tak plakal. I já jsem měla na krajicku
clothilde
No ji já. A manzel, ktery na takove akce vubec neni, úplně jsem videla, jakou ma radost..
Sweet Potato jo!
Sweet Potato jezisi to je tak tezky cteni
meli 3500 dotazniku a z toho vychazej. Genialni.
Sweet Potato lidi se boji valky, tak je jeste vic vystrasime. To je hrozny toto.. ![]()
Sweet Potato Děkuji za odemčení.
Ten rozhovor je strašně divnej, něčim. Jednak mi ta paní neprijde moc chytrá, to bych si myslela, že k sobě musí mít chytré lidi, i když bezpáteřní, ale třeba jen neměla svůj den a druhak, je to takový divný, ona tam o něm nemluví ani moc hezky a je to celý takový divny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.