Jsem přesvědčená, že ani toho není ta sebestředná osoba schopná.
Aktuální česká politická situace

continuity Jo! ![]()
Koukám, že dostává slušnou sodu u každýho svýho příspěvku. A zaslouženě.
No já Nerudovou za prezidentku fakt nechci. Nicméně dnes jsem byla svědkem rozhovoru dvou seniorek, že budou volit Andreje, protože ten Pavel by nás určitě zatahnul do války, protože je přece zelenej mozek.![]()
Takže já už se bohužel začínám přiklánět k názoru, že radši tu Nerudovou. Ale fakt doufám, že to zbytek republiky zase zachrání stejně jako při parlamentních volbách, protože kdyby to mělo dopadnout dle většinové vůle lidu se zdejší mentalitou tady na severu, tak potěš koště
.

Akorát jsem to šla sem dát - tohle ještě v DTB nemáme![]()
Ta Fialová se fakt neumí oblíct.
999 Ona se vdává?
999 to je jak nějaká retro svatební fotka.
Sweet Potato Pinot Noir To je přesná asociace :-).
999 škoda, přitom vypadá v obličeji hezky, vlasy taky vypadají kvalitně
999 jak na věneček v HorníDolní před padesáti lety. Škoda, kdyby chtěla, reprezentovala by dobře.
999 jo, určitě by chtěly víc upravit.
Třeba nám chtějí jít Fialovi příkladem. Žádné utrácení za hadry, když mám doma 30 let staré. Kdyby se vyfikla, tak si umím představit ty diskuze na Seznam.cz, že by měli šetřit. ![]()
Nic proti novoročnímu projevu (za mě byl v pohodě), ale toto video mě pobavilo:
999 jak na věneček v HorníDolní před padesáti lety. Škoda, kdyby chtěla, reprezentovala by dobře.
Mě při pohledu na Fialovou napadlo pro změnu biřmování...bohužel výsledek je stejně neradostný.
999 No přesně - hezká, vysoká, štíhlá, viditelně kvalitní vlasy. Vždyť taková Kate/nyní Catherine dokazuje, že dobře vypadající sladěný outfit nemusí být nutně drahá záležitost.
jerry taky to pěkně schytává napříč médii
co prezidntské volby? už se to tady řešilo? zajímalo by mě, koho budete volit. Nebo koho nebudete a za jakýho důvodu...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje