barbucha staveni snehulaku teda tezko ![]()
Aktuální česká politická situace
RoSa je to desny a jeste ma tyden pro Danusi 14 dni.
Tak po ponožkách "Danuškách" už se nedivím ničemu a taky jsem si první myslela, že to nemůže být pravda
.
Tak ty akce "tyden pro danusi" porada nejakej jeji fanklub
Teda vy tady té Nerudové dáváte :)) Jako uznávám, že takhle sepsané pod sebou je to trochu bizár, ale jsou to různé akce asi i pořádané různými partami a tady to jen shromáždili na jedno místo. Daleko horší mi přijde Babiš s kočičkou
bram no ještě víc to dostává na Twitteru, slzela jsem smichy.
Kde?! Nemůžu to najít...
continuity Já tím dnes zahájila den, fakt mě to pobavilo :-). barbucha Akorát nevím, u koho to bylo :-(.
barbucha tahne se to tak nejak celym twitterem, jako kralovec :)
Koukám, že dostává slušnou sodu u každýho svýho příspěvku. A zaslouženě.
RoSa Kralovec je hora u Valasskych Klobuk. Je tam rozhledna, tak by mel vystup na vrchol i smysl.

Krysy nebo morčata pro Danuši nebudou? ![]()
barbucha chudáci ptáci! co když bude minus deset? nebo to snesou?
barbucha tam už chybí jen motlitba za Danuši
jdu se pobavit na twitter
Novoroční projev cajk!
bram Myslíš Fialu? Mně přišel fajn i Vystrčil, tam si chci ještě najít přepis a k některým pasazim se vrátit.
Teda vy tady té Nerudové dáváte :)) Jako uznávám, že takhle sepsané pod sebou je to trochu bizár, ale jsou to různé akce asi i pořádané různými partami a tady to jen shromáždili na jedno místo. Daleko horší mi přijde Babiš s kočičkou
Kocourkova řeč těla je naprosto jasná. A teda Babišova taky. Těžko říct, komu se ten druhý protivil víc. Jenže holt musel, když Pavel nasadil Micku.
https://medium.seznam.cz/clanek/igor-adamovic-co-je-vlastne-prezident-894
„Nesmírně záleží na vyjadřování a způsobu předvolebního boje přímo mezi PP a DN. Neudrží-li oni dva své věrné na uzdě včasným vyslovením mantry: „Je nutno porazit Babiše i za cenu mé porážky!“, může mít AB výhru v kapse".
Danuše by to Pavlovi nepřepustila, i kdyby měli na Hradě sedět Bureš se Zemanem společně!
(a já bych mu na oplátku poradila, aby si, hlavně až s ní bude debatovat, nehrál na moc velkýho gentlemana. vsadím boty, že toho Danuše totiž okamžitě zneužije, jakože je slabá žena a tudíž ochrany hodná a nebuď na mě ošklivý, ty jeden! když se může dovolávat toho že je mladá a pohledná, tak tuhle notičku můžem čekat s jistotou)
barbucha Přepustit je samozřejmě dovedeno do extrému. Ale podporovat se vzájemně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje