Aktuální česká politická situace
Praoč myslíte, že nepřišel? Snad nebabišovatí ![]()
(protože Novinky?
)
martek01 budu volit PP
Sweet Potato
To je boží
co prezidntské volby? už se to tady řešilo? zajímalo by mě, koho budete volit. Nebo koho nebudete a za jakýho důvodu...
Zatím vím jen to, koho volit nebudu, no je jich hodně. :D A budu doufat, že ten pacifista ve mně na chvilku umře, nebo se aspoň opije do němoty, ono taky to datum 13.1. je pro pověrčivý takovej háček. Mám to složitý prostě!
martek01
Budu volit PP, jdu na to pragmaticky.
Asi tak. Jako přiznávám, že čistě srdcem je v té devítce osoba, kterou bych osobně viděla prezidentem raději než PP (mi i vyšel v tom shodovacím testu), ale pravdou je, že ten jednak nemá PP diplomatické zkušenosti na vysoké mezinárodní úrovni, které by podle mě prezident měl mít a jednak nemá šanci se do druhého kola dostat.
A pokud se voleb týká - řídila jsem se v minulosti zásadou, že v 1. kole volím, koho chci, ve 2 kole toho, koho musím. Letos se to shodou náhod dubluje i s tím pragmatismem (anžto víc už udělat nelze).
díky, taky budu volit PP. v době války si nedokážu nikoho jinýho představit. má podle mě největší zkušenosti v té nejvyšší politice
Kan můžeš jít volit v sobotu ![]()
Kan ja to vyresim a pujdu volit v sobotu
jinak volit budu Nerudovou. Mam s ni nejvetsi shodu, je to zenska a ma snad sanci.
https://twitter.com/bartkovskym/status/1610306996221399042?s=46&t=LT99j7Sd6SaXZ7UVkcdkUw
Tohle vlákno si dejte. Reportáž z debaty s Babišem.
![]()
Zde celé.
Sweet Potato
dík!
Já se tu cítím jak na Cimrmanech.
Právě jsem zjistila, že mi za 14 dní propadne občanka! Nemohla bych volit v 2. kole! Ještě že to ženský v práci zrovna řešily, jinak žiju v nevědomosti! ![]()
Pinot Noir ježišmarjá, to se mi stalo před 10 lety... jdu si to hned zkontrolovat! (už ani nevim, jak jsem to tehdy vyřešila, myslim, že jsem měla potvrzení od úřadu, že je ve výrobě... a nebo na pas? řidičák uznat nechtěli...)
11.2.2023.... stihnu to? to by na 2.kolo mohlo stačit...
edit: jo, stačí, 2.kolo je 27. a 28. ledna 2023... ufff!
ale díky za upozornění
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje