Černá kočka já si v první chvíli říkala, jestli jsem divná já, když tam tu urážku nevidím. A teď si zase říkám že Nerudová urazila účetní. ![]()
Aktuální česká politická situace
Černá kočka Pavel má sice přídomek sivý vlk, ale podle mě je to spíš liška všemi mastmi mazaná a ten dvojsmysl tam vidím. On dost často dělá až takové podprahové vtípky, mě to dost bavi.
Na druhou stranu, když mu vztahovačná Nerudova, která má navíc čas si reakci promyslet, skočí na lep, tak ji není pomoci.
Napadají mě minimálně dvě další odvety, kromě ty hradní stráže, z kterých by zas nevyšla jak snaziva opomíjená školačka.
rysamona ano, to je další efekt, tou reakci dehonestovala všechny účetní. Kdyby napsala, ráda budu spolupracovat, čeká nás hodně práce s daňovým mixem a já tomu dobře rozumím, pozvedne to celé o úroveň výš.
Těší mě, že nejsem jediná, kdo si myslí, že to Nerudová tou reakcí docela nezvládla. A pokud nezvládla tohle, mně osobně to spíš jen utvrdilo v tom, proč si ji nedovedu v prezidentské funkci představit.
continuity snaziva skolacka, to je presny. A snazive skolacky jsou obcas pro obdiv a uznani delat i nehezke veci, jako treba vostouzeni chytrejsich, co se tolik snazit nemusi. A toho urazeni a dehonestovani uz mam plny zuby.
Vztahovačná je nejen Nerudová. ![]()
https://twitter.com/krystofstupka/status/1612434926183366658?s=46&t=llU9s1D_yH8Skr40G4rT_Q
A jedna zahraniční diskutující tu jeho reakci dokonce nazvala gaslightingem. ![]()
A Kalousek nemůže chybět.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-nerudova-se-citi-ponizena-od-pavla-40419490
Sweet Potato Stupku by měli naložit na vůz a ukazovat jako atrakci. To se nedá.
Sweet Potato jinak ještě vyšlo najevo, že to taky pokadil Honzejk, který do titulků tu účetní dal.
Já ty Hospodářky fakt odhlásim.
continuity ty vtípky Pavla mě taky baví. Bylo by prima mít prezidenta se smyslem pro humor![]()
continuity Jj, už se kál a opravili to, ale je to blbej kiks.
Sweet Potato Stupku by měli naložit na vůz a ukazovat jako atrakci. To se nedá.
ten u nás chvíli pracoval a byl to fakt úkaz...
Kan Kam otočí? K Rusku?
Můj děda vždycky říkal, že neexistuje nic takového, jako bývalý komunista.
Máme jediného kandidáta, který vypadá, že se v takovém případě dočista nesesype.
Mě teda celkem zamrazilo,když na otázku, už nevím koho, jak je teda možné bez ústupků Rusku zajistit trvalý mír, odvětil suše: "Trvalý mír je iluze".
Jo, a moje známá taky nakupuje zlato, stříbro, a drahý kamení (zirkony).
Isca Ty zirkony myslíš ironicky?
Isca ale to je pravda, s tim trvalym mírem... to byla největší moudrost celý debaty

Isca Hele není zirkon sklo?
Isca Ty zirkony myslíš ironicky?
OK, tak polodrahý kamení, jen mi to pasovalo do citátu, až tak tomu nerozumím, jen jsem část předvánočního setkání seděla a čuměla, jak přihazuje na aukci :-)
Isca Já v zirkonrch nejedu, jen mě překvapilo, že na tom jde vydělat :-),
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“