continuity Hahá chlapeček. Mě to teda nijak neuráží, jelikož si u sebe pamatuju podobnej názor, né tedy v možnosti jít k volbám, ale chození do klubů, taneční zábavy atp.
Aktuální česká politická situace
Není to nějak relevantní, ale kdyby jste chtěli vědět, co pro některé znamená starý
Neslo tam spis o rezim nez o vek?
Jak tak čtu ty internety, tak se ten včerejší rozsudek ve volebních preferencích asi odrazí: lidi nebudou volit v 1.kole srdcem a až v 2.kole rozumem, ale rozumem už v 1.kole... a to neni zas tak blbý...
RoSa no jen aby jim ten roum neřekl, že ten babiš není tak špatnej, když je vlastně nevinnej
je mi zle, velebnosti.... úzkosti z války jsem lehkou přírodní medikací zmírnila, ale včera, po vynesení rozsudku se mi přitížilo
martek01 ne, tak to není... přesune se to z Fischera, Hilšera apod. k Danuši nebo generálovi...
Včera jsem jen tak, ze zvědavosti koukla na Fb AB a ty komentáře k rozsudku tam ![]()
Myslím, že Pavel odčinil svoji minulost asi tak milionkrát. Snad to není málo...Myslím, že do vedení NATO by hned tak někoho nepustili.
Taky myslim. Navíc já si vždycky vzpomenu na Vlastu Chramostovou, jejíž zásluhy snad nikdo nezpochybňuje... a přitom byla i v KSČ i v StB! A nevyčítal jí to nikdo, když celým pozdějším životem dosvědčila, na čí straně stojí.
" Umíš si ji představit, jak odráží Babišovi hnojomety v druhém kole, když nedá tohle?"
Já se obávám, že na ni žádný hnojomety nepoužije. Nakonec sama se vyjádřila, že by z něj klidně udělala premiéra, nemá s tím problém... což by bylo ještě horší než prezident! Kdoví jakou spolu mají dohodu, manžel je jeho starej "kámoš"...
Teda já mám nervy na pochodu. Jestli to Bureš čapne, tak to snad nepřežiju. Jako by tý vostudy už nebylo dost ![]()
Jak tak čtu ty internety, tak se ten včerejší rozsudek ve volebních preferencích asi odrazí: lidi nebudou volit v 1.kole srdcem a až v 2.kole rozumem, ale rozumem už v 1.kole... a to neni zas tak blbý...
Rozumu našeho elektorátu se teda dost bojim ![]()
Je mi záhadou, jak babiš tu Francii a Macrona tak narychlo upekl? To má Macron tolik volna, že ho ze dne na den přijme? A proč ho vůbec přijímá? Samé otázky.
barbucha Lenka22 Taky myslím. Moje kamarádka mi k tomu napsala "taky jsem byla "kulturní vložka" a v rudém šátku recitovala na komunistických schůzích. Štvalo mě to už tehdy a štve mě to i dnes-ale řídím se Jaroslavem Hutkou, který řekl něco o teorii řezu 27.
„Tato metoda by se mohla aplikovat na každou osobnost. Budeme teď zkoumat jen do věku 27 let. Třeba u Winstona Churchilla by se zjistilo, že je velký rasista, obhajovatel kolonialismu jako osvěty pro ty primitivní čmoudy. Že změnil názor Burskou válkou neplatí, protože to už byl starší než 27. To také znamená, že vše to, co po sedmadvacítce dělal, už neexistuje a ani nás nezajímá. Prostě překabátil.“
Co se Pavla týká, znám osobně dva lidi, co se s ním znají dost blízce a nedají na něj dopusti. Jeden z těch známých je skautský vedoucí, takový ten prototyp rovného a čestného chlapa, taky voják.
Lenka22 Ono to není úplně ze dne na den, někde jsem četla, že o tom oba mluvili už v říjnu po summitu v Praze, ale stejně je to teda divné v tento čas a Macrona nechápu. Vždyť ho tam navíc pořád vyšetřují kvůli daňovým únikům, ne?
Garfie Asi má Macron hned vedlejší zámeček, tak třeba potřebujou poladit notičky ![]()
Ne, taky to naprosto nechápu, proč by Macron měl mít potřebu se scházet s EU uznaným dotačním podvodníkem, toho času víceméně nepracujícím čičmundou v parlamentu zemičky, kterou si běžný Francouz plete s Čečenskem. A ani to, že jsou v nějakým politickým klubu, mi smysl nedává.
Garfie aha, tak o tom jsem nevěděla (že domluva už v říjnu). Ale právě - proč má M. potrebu se s ním scházet, to nechápu. S řadovým poslancem...
Sweet Potato Tak ale v případě Bašty to vice versa funguje. Byl to přece chartista, tak o něm nebudeme říkat že je to zmatený mimoň.
andulka01 Někdo to neříká? ![]()
Sweet Potato ti, co ho vyslali (chudáka) do voleb
On Bašta poněkud klame tělem, dokáže být v osobním kontaktu velmi... Hledám ta správná slova... Rázný, tvrdý, zlý, nepřátelský, arogantní.
Ne, taky to naprosto nechápu, proč by Macron měl mít potřebu se scházet s EU uznaným dotačním podvodníkem, toho času víceméně nepracujícím čičmundou v parlamentu zemičky, kterou si běžný Francouz plete s Čečenskem. A ani to, že jsou v nějakým politickým klubu, mi smysl nedává.
Včera jsem zrovna o tom něco vysvětlujícího četla, že v tomhle případě je to Macron, kdo vůbec nechápe zdejší region a je trochu mimo aktuální dění anebo je prostě cynik.
zajímavé....
je pravda, že jeden vyženěný člen rodiny, který aktivní člen ANO, bude taky volit generála
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“