razorblade myslis, ze fakt nekdo vydrzi sledovat ty jeho blaboly 3 hodiny v kuse?
Aktuální česká politická situace
Kokoska sledovat to nikdo nemusí. Stačí, když bude vypadat, že dělá něco pro lidi. A co je víc, než je zbavit vlády, která může za jejich podělaný životy?
Sweet Potato tak to je mi jasný...
razorblade ta lhůta teda vychází blbě, no... hele a co hned zejtra? ať to máme za sebou...
madluša to je teda komedie
Kokoska jo, nechutná. Ale urcitá část voličstva na to uslyší a když teď teda už ví, že prezident vládu odvolat nemůże... Je mi z toho zle, jak to má jednoduchý.
RoSa Taky bych myslela, čím dříve, tím lépe. Či?
Jak mnozí zkušení znalci mocenského zákulisí čtou situaci:
Josef Středula dostal pět milionů od koně PPF za to, že odstoupí včas a dodá tak svých pár procent voličů Andreji Babišovi. Přestože dříve sliboval, že to nikdy neudělá, protože Babiše tímto podpořit nechce. Že Středula nemá páteř se obecně ví (zdravíme zkorumpovaný Metrostav) nyní to jen dalším svým krokem potvrdil.
Samozřejmě, že by se naší nejvlivnější oligarchické skupině na Hradě hodil více Babiš než Pavel, který tvrdě půjde proti zájmům diktatur, na kolaboraci s nimiž PPF dlouhodobě postavila svůj business.
Naopak s Babišem se pragmaticky domluví, jak to oligarchové navzájem umí.
Situace je naprosto přehledná.
Ze soc.siti mám FCB a Twitter. Vždy když vlezu na T.tak jsem mírně optimistická což mě okamžitě přejde poté co pustím F. To je hrozná žumpa. Mám to abych vylezla že své bublinky a někdy si říkám že ty lidi co tam píší to nemohou myslet vážně. Ať už to skončí, jsem s nervama úplně v háji.
rysamona proto jsem si Fb uspala asi před rokem, fakt jsem ty shity už nedávala. A vůbec mi nechybí. V práci vykoukávám ze svý bubliny dost často. A je fakt, že tenhle týden jsem dost nervní a už bych chtěla mít aspoň první kolo za sebou. P.s. navíc jsem v komisi volební![]()
Vilemina asi taky uspim.to je vážně něco strašného.
A v komisi jsem taky. Navíc mám okrsek kde jsou buď důchodci nebo Babišovi zaměstnanci.
chci si na sebe vzít flanelku![]()
Ono staci si precist par komentaru pod clanky na Seznamu, to je taky dost vyzivny.
Kokoska V diskusi na Seznamu se dokonce dost přitvrdilo (i před tím to bylo strašný, ale teď...) Hrozný, hrozný, hrozný.
martek01 Tak že by Středula vzdal o své vlastní vůli, tomu asi nevěří nikdo. Spíš teda věřím na teorii slíbené podpory při volbě nového předsedy ČSSD než na PPF, ale možné je vše.
rysamona flanelka je dobrej nápad
no, jsem na to velice zvědavá. A i na účast.
Vilemina taky jsem na účast zvědavá. I když ten můj okrsek je docela poctivej tak bývá účast větší ne celostátní.
Včera jsem zrovna o tom něco vysvětlujícího četla, že v tomhle případě je to Macron, kdo vůbec nechápe zdejší region a je trochu mimo aktuální dění anebo je prostě cynik.
Macron je mimo i v jiných oblastech. Ty jeho věčný telefonáty s Putlerem a návrhy mírovýho řešení, dyk tomu se už směje (nebo diví) celej svět.
Začínám asi panikařit - Martin Fendrych napsal před časem úvahu, že Babiš by míň škodil jako prezident. Tak si ale představ situaci, která je velmi pravděpodobná. Babiš se stane prezidentem, do čela ANO nastoupí některá z jeho poslušných loutek - Schillerová, Havlíček apod. Babiš ANO zcela ovládá a ovládat bude. Je pravděpodobné, že v dnešní době, kdy zdražují energie, válka na Ukrajině, která už lidi "nebaví", Ukrajinci, lidi jsou krajně nespokojeni s vládou, tak v dalších volbách vyhraje ANO. To je velmi reálné. Tak Babiš sice nebude premiér, ale premiérem bude jeho loutka a Babiš prezident. Ovládne celý stát naprosto dokonale. Jak v roli prezidenta, tak bude mít totálně poslušnou vládu. To Fendrych jaksi nedomyslel...
a budeme zase v pr.....
a hele.... Maroko...
barbucha a copak pěkného jsi publikovala?
já už o tebe v pondělí měla strach, jestli tě nekleplo z té zprávy. Mě ze vzteku a bezmoci teda málem jo...
Me by zajimalo, z jakyho titulu Babis za Macronem jel, udajne diskutovat o Ukrajine. Jako radovy poslanec misto sve prace ucastnit se schuze snenovny? Kdo ho tam vyslal, nebo to se muze kazdy poslanec rozhodnout, ze se setka s hlavou libovolneho statu? Jako soukroma osoba? Pozval ho Macron a kdo tu cestu plati?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“