Odvoleno, amen. Účast teda hojná, stála jsem chvíli frontu na plentu.
Aktuální česká politická situace
Zahlídla jsem v tv Zemana. Ble. Ten bude škodit i ze záhrobí, šmejd.
Sweet Potato povedlo se ho exhumovat? Ja si prave rikala, ze o nem není dlouho slyset.
Mulen minule byl rozdíl jen 50k hlasů
martek01 no prave. Uz aby bylo aspon zitra vecer!
Marbuša i já mám dnes obzvlášť silnou motivaci - posral mě holub ![]()
Jsem zvědavá na účast. Sedím u voleb a takovou s smršť nepamatuji. Už teď 15% oprávněných voličů.![]()
rysamona a to asi není moc dobře, ne? různí analytici to vyhodnotili tak, že čím vyšší účast, tím víc voličů stbáka Bureše ![]()
razorblade general by byl pro ztoskotani na pustem ostrove idealni partak!
razorblade general by byl pro ztoskotani na pustem ostrove idealni partak!
A teď si představ, že stroskotas, no dobře, nebudu hned malovat čerta na zeď, třeba s Hilserem. Utopila bych ho druhý den.
Uz jsme to hodili, taky jsme stali chvilku frontu. To bude zitra nervak!
Tady je hezky shrnuto, co kdo rekl vcera v debate spatne. A kdo ma nejdelsi seznam? ![]()
Snad to pujde precist, snazila jsem se to odemknout.
continuity Bastovi bych snad ani nepomahala ne breh ![]()
Fronty říkáte? Tak to já půjdu asi až večer ![]()
nerolix jestli to vyhodnotili správně tak jsme v prde...li jak Baťa s dřevákama, protože chodí lidi, kteří evidentně normálně nechodí ![]()
rysamona prosím, nepanikař!
Jdu zítra, mám trvalé mimo Prahu, tak snad to spojím s výletem na Okoř. Rozhodnuto, i díky tomuto vláknu a informacím zde předaným, mám. Tak nám držím palce!
https://twitter.com/mch_mch_msl_mch/status/1613867995670904834?t=-W9jy2hrIzdBW6xdOdx42A&s=19
Tohle bych opakovaně pouštěla svojí oční (člence SPD a zdejší zastupitelce), když mi na jedné z kontrol adorovala Zemana a blekotala cosi o tom, jak mu údajně za nějaký projev, už ani nevím o čem, kdesi v zahraničí tleskali ve stoje.
Jinak my už máme se ségrou splněno. Mamka to podle domluvy posílí až ve 2. kole.
continuity moc dobře se na to kouká ![]()
vanilka já jsem z něj taky nadsena, bojím se, že ve chvíli, kdy bych s ním stroskotala na pustém ostrově, tak budu topit jeho milou ženu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje