Vážně háže bílou obálku do koše nebo je to fotomontáž? Vůbec nevím, co si mám o tom myslet...
Aktuální česká politická situace
Paris to je stoprocentně fotomontáž. Ale ty fotky z Babišovi volby,jak Monike v pozadí obsluhuje koš jsou pravé.
continuity díky. Že je úplně blbá, vím. Jen jsem nevěděla, jestli až tak moc.
Např. Janeček je ještě větší debil, než jsem myslela. Viz. foto z volební místnosti. Tam to fotomontáž nebyla. ![]()
Když jde o profil TMBK, je to stopro fotomontáž. Ale pěkná, ne že ne
.
wendulka jj, už jsem ten profil okoukla. Neznala jsem ho...
Paris tak janecek nejspis vedel, co dela. Myslim, ze to za celou dobu byla jeho jedina rozumna akce
ze ten listek neznehodnoti tak, ab byl fakt neolatnej
razorblade tak teď jsem debil já. ![]()
No ale ňuňu! ![]()
Jinak... já ten dnešek snad nepřežiju
tvl to sou nervy.
No ani mi nemluv...tohle jsou chvile, kdy i my ateisti jdeme zapalit svicku![]()
razorblade už tě vidim! zatim jen hlavu, za moderátorkou...
RoSa hele, hlava staci! :D to je tim, ze chodim pozde! kolega mi nabizel jeste nejaky misto za kamerama, ale tady zas budu bliz tiskovkam :D
razorblade a co máš nakonec na sobě?
Copak dnešek. Druhé kolo bude peklo.
(Info, že po zvolení by Pavel okamžitě vyhlásil válku se šíří jak lavina.
)
... a chvíle, kdy my notorici lejem čaj, abysme se dočkali prvních výsledků za příčetna ![]()
Sweet Potato u nás v práci zase kolovalo, že když vyhraje Pavel, chlapi popadnou čutory a budou muset na Ukrajinu
Jo, už jsem ten vox populi taky zaznamenala. Nějak nemam slov, abych tuhle sůl země nazvala odpovídajícím výrazem. Nestačí mi žádný dosud známý.
RoSa zelenou :D ale se stabem to nema nic spolecnyho :)

Nakonec jsem to taky hodila Pavlovi i když na začátku kampaně to můj favorit nebyl. Já se modlím, aby to večer zase nebyla taková beznaděj jako když byl podruhé zvolen Zeman.
razorblade je, ty jsi ve Štencově domě. Jedna z mých nejoblíbenějších pražských budov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY