hrozný nervy
večer máme s mužem rande, tak snad budem moct slavit
hrozný nervy
večer máme s mužem rande, tak snad budem moct slavit
Sweet Potato já zas dostala vážně míněnou otázku, jestli se nebojím, že okamžitě pošle české kluky bojovat na Ukrajinu...
Tvl Babiš v čele. Jdu si nalejt. Přípitek bude znít na brzký zánik tohohle národa.
barbucha neboj, právě to vypadá dobře, že není v čele o tolik. Teď už pojede jen dolů, ty malé okrsky jsou vždycky jeho ![]()
barbucha je pul hodiny po konci. Spocitane jsou zatim jen ty mini okrsky, co maj tak 30 volicu. A tam Babis snad nikoho neprekvapuje. Pockala bych s pripitkem tak dve tri hodiny, az budou i nejake vysledky z mest.
barbucha já pít nemůžu, povezu ještě děti ![]()
Ty první výsledky neberte vážně, to jsou ty prdele, kde těch pár voličů odvolilo včera a dneska se už rejpali v nose. Velký města to změněj pozdějc. Klíííd!!
Já si musela dát ryzlink už k obědu! Hrozný nervy!
barbucha než jsem to naťukala na mobilu, už ti to tu píšou i ostatní... neboj, to bude dobrý!
třeba v ústeckém kraji měl na začátku přes 60 %, teď už je pod 50 %. Já jsem pro dnešek optimistická, ale za čtrnáct dní to teprve budou nervy!
No, ale stejně jdu votevřít flašku
Gentleman ze mě teda nebude, co už.
Muž taky kolabuje a měli jsme těžký alkoholový týden, takže musíme ještě i abstinovat. ![]()
Já si vybírám lego, k druhému kolu bude obrovská krabice asi potřeba.
Chladím šampáňo na generálovo vítězství, ale modrá mapa mě děsně nervuje![]()
Delam bolonskou a nez doluju vino, uz to vino nebude. Kdyby se na to Fisher s Hilsherem vykaslali, mozna tam Babis nemusel byt takhle v cele. On klesne, ale Nerudova to ma asi jasne bohuzel...
A už mam vyluxováno, vytřeno, vypráno a pověšeno, prach utřenej včetně dveří a klávesnic
myčka i sušička naplněná, sanitární prostory umytý... bohužel mam všechny boty čistý a ponožky zkompletovaný, tak už nemam co dělat! Leda bych šla vykoupat psa, až přijde zvenku. Božemuj to sou nervy.
barbucha Kliiiiid, to jsou pidiokrsky a vede o míň, než by se dalo očekávat.
Já už tady padám únavou a to to teprve začalo!
Jsou to strašný nervy!!!
Hele kolik je tý Danuši let vlastně? To mluví vo sobě?! Mladá a pohledná ![]()
Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová je s kampaní spokojena. Při příchodu do štábu řekla, že se dostala tam, kam žádná žena. Mladí podle ní dostali impulz, že mohou být slyšet.
barbucha Kliiiiid, to jsou pidiokrsky a vede o míň, než by se dalo očekávat.
To ale nemoh shořet jak papírovej čert rovnou v prvních deseti minutách? Člověk nemá žádnou radost na tom světě, nemá! ![]()
barbucha Já jsem teda neskutečný otimista - včera jsem se vsadila, že to budou jednokolové volby s flanelovou výhrou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.