Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online continuity
43114 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 14:59

Fiction já bych to odemkla ráda, ale nemám tam odemykaci tlacitko. Myslela jsem,že to není za paywallem. 

Zkusím ještě večer, vypadá, ze mi kleknul pracovní noťas.

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 16:08

on je prostě boží 

https://fb.watch/i95zcXabmU/

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 16:16
Reakce na Marbuša:

Doufám, že to není hysterčení, když doporučím na twitteru Ježíše. Rozjel tam vlákno, co bychom ve vší slušnosti popřáli Pavlovi. To je úplná terapie to číst, ty příspěvky!

​Díky za nasměrování.

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 16:29

Po zhlednuti druheho Babisova plakatu se mi udelalo fat blbe od zaludku. Normalne bych kontrovala Valku rozpoutavaji politici, generalove brani mir. Ale uznavam, ze je to pod uroven.

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 16:36

Lamicka presne tohle rikam, ze budiz, soudy rozhodly ve prospech AB, i kdyz zatim nepravomocne, vzal to ďas. Za agenta ve spisech muze byt vedeny i clovek, ktereho treba jen pozvali na pohovor ke spolupraci, neco podobneho jsem slysela z duveryhodneho zdroje (i kdyz to podle me tenhle pripad neni), pro dotace delaji ruzne firmy ruzne veci, i kdyz ne treba tak markantne a nejde o takove sumy. Budiz, muzu byt naivni duverivy blbecek. Ale presne jak pises, to, co predvadi Babis od covidu, to proste prejit nejde.

Offline Luna
10865 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 16:47

Dnes mi jeden kluk v 7. tride rekl, ze kdyby mohl volit, tak jde hned volit Pavla a ze o vikendu jeli k babicce, ktera jim rekla, ze volila AB, tak se pry cela rodina demonstrativne zvedla a odjela.

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 17:48

continuity Díky, v pohodě, když to nepůjde,  tak si s tím nelam hlavu. Až generál vyhraje, tak se o této rodině bude jistě psát!

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 18:35

Kokoska Dneska jsem četla nějaký rozhovor s Kolářem, kde zmiňoval mimo jiné vystrašené děti z těch jeho hesel. A já si to asi u těch vystrašených seniorů neuměla asi správně představit, my už doma dávno žádné starší seniory nemáme, ale dobře jsem si vzpomněla, jak seger děti se ptaly ten první měsíc po vpádu na Ukrajinu, jestli bude válka, pak hodně mluvily o těch sklepech a krytech, jestli se budeme taky schovávat. Je to srac. 

Offline nerolix
příspěvků moje polička 19. ledna 2023 18:52

Kan Nooo, některé se rozvádí, jiné zas nechápou nadsázku. Takový už je ten svět kolem nás

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 19:08

Sweet Potato diky

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 19:17

Sweet Potato s ni se osobne zna kamaradka, pry jsou i s manzelem neuveritelne pozitivni lide. Skoda, ze se jim nepovedla ta plavba, fandila jsem jim a sledovala blog. Tak snad ted doplujou do cile dobre!

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 19:23
Reakce na Luna:

Dnes mi jeden kluk v 7. tride rekl, ze kdyby mohl volit, tak jde hned volit Pavla a ze o vikendu jeli k babicce, ktera jim rekla, ze volila AB, tak se pry cela rodina demonstrativne zvedla a odjela.

​mně se ptala dcera v pondělí, když bude moct volit ona

Offline Paris
příspěvků moje polička 19. ledna 2023 19:34

Zdá se, že návštěvy měst obou kandidátů mají jedno společné. V Ostravě i v Benešově se skanduje: "Pavel na hrad."

Offline Paris
příspěvků moje polička 19. ledna 2023 19:42

Jak jste tu zmiňovaly, že se vám o volbách zdá, tak mně sice ne, ale mojí 10leté dceři dnes ano. Už je taky chudák zblblá. Zdálo se jí, že k našim 2 kandidátům přidali třetí kandidátku... starší babičku, která vypadala jako královna Alžběta a prý měla i podobný klobouk, jaké nosila královna. Už se jí to v té makovičce pomotalo.

Jinak průzkumy ze školy... ve třídě starší 15leté dcery by volili Pavla. U mladší dcery Babiše.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:43

Proč má Babiš v Benešově toho kulicha? Protože má virózu, kvůli které se podle Schillerové nemohl včera zúčastnit hlasování o nedůvěře? razorblade nevíš?

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:44

A mám radost, že můj kolega, který normalně nevolí, si na druhé kolo zařídil voličský průkaz.

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 19. ledna 2023 20:47

Aspon by se mohli domluvit. Schillerova mluvila o viroze a Babis o tom, ze mu volala, kdyz uz byl v pyzamu, mel v sobe 3 vajecnaky a nemel ridice.