Sweet Potato To je hodně dobrý!
Aktuální česká politická situace
ty řetězový maily pro důchodce jsou peklo!!!
teď se ke mně oklikou jeden dostal, pro info, ani to sem nechci dávat - cca ve smyslu:
víte, proč nejsou léky? 8 kamionů našich léků vyvezeno na Ukrajinu!
dvě mouchy jednou ranou, hnus!
edit, vlastně tři: léky, Ukrajina, vláda...
razorblade Aha, takže poznávací znamení. To si tam mohli dát lepší nápis ![]()
A teda nejabsurdnější důvod, proč volit Babiše, jsem se dnes dočetla v tom Tvém článku. Protože je manuálně zručný a postavil barák (předpokladám, že paní myslela Čapák). ![]()
brrr tomu jsem se zasmala nahlas. Predstava Babise, jak matla cihly maltou fakt pobavila. A ze si nekdo muze neco takovyho vazne myslet.
RoSa vzdycky si rikam, jestli to dno ma uz konecne nejaky dno. A furt nema.
Sweet Potato 1/ No neneeee, to je nepopochopitelný. Další nová profese toho podinýho pána.
2/ Baník, pyčo ![]()
![]()
Dnes mi říkala zákaznice z malé vesnice na Znojemsku, že starším lidem ve vesnici přišel "osobní dopis" od Babiše.Text ve smyslu,postarám se o vás, budu prezident pro vás atd...
EDITH4B Tak to jsem teda zklamaná, všem napíše dopis, email a mojim rodičům nic. Vybírala jsem jim schránku dnes a jenom Starkl, letáky a parte, ale to patřilo sousedům. Možná se zaměřil na ty hodně staré?
Kan 80+
EDITH4B Aha, tak to naši nemají.
Já jsem se rozhodla, že se nebudu bát. Že si ten týden a kousek maximálně užiju. Tu euforii, očekávání, flanel, vtipy, hlášky. Protože ono to nějak dopadne a já to nejspíš neovlivním. Když dobře, budu se dál radovat. A když ne - budu vzteklá, zklamaná, zoufalá... ale to bych byla, i kdybych se teď třásla obavami. Tak proč si to teď kazit?
Pavel na Hrad!
Babiše do koše!
![]()
EDITH4B Tak to jsem teda zklamaná, všem napíše dopis, email a mojim rodičům nic. Vybírala jsem jim schránku dnes a jenom Starkl, letáky a parte, ale to patřilo sousedům. Možná se zaměřil na ty hodně staré?
Tady ten dopis měl ve schránce každý, ale tady u nás v kraji buď vyhrávala vždy levice (komunisti, pak ČSSD, dokud nepřišel Babiš a nepřetáhnul jejich voliče).
Tak bych řekla, jestli to nenechal roznést v místech, kde věděl, že tu podporu s pomocí cáru papíru má jistou, než že by v tom roli hrál věk.
Sweet Potato juu, přesně totéž jsem si řekla o víkendu taky. A já fakt věřím, že tentokrát to vyjde.
Sweet Potato hele, my jely ze srazu busem s continuity a ta nás uklidnila: ta pozitivní energie z těch plnejch náměstí pro Pavla, to jde jako vlna vzduchem celou republikou (příjemný vidět/slyšet ne jenom pro jeho příznivce, to je jasný... ale jako atmosféra pro všechny, kterejch se to cestou dotkne)... to prostě musí fungovat!!!
taky už se nebojim a těšim se na sobotní odpoledne 28.ledna, nakoupíme obrovskou tašku prosecca a... dobře to dopadne! sejdeme se U Jezulátka pak! ![]()
Dobrý přístup
Kubal píše o dalším řetězovém mailu. Je to hnus.
RoSa Ve flanelu!
Ivan Bartoš@PiratIvanBartos·3hOholí mě, ne vás! Btw přišlo whatsappem ofc.
Sweet Potato to zkusím taky! Dneska se chci podívat na náměstí do Brna na Pavla, tak doufám, že tam taky budou davy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.