wendulka To se nám taky moc líbilo. I když samozřejmě, kdo ví, čí humor za tím je.
Aktuální česká politická situace
Ale já žeru i generálův smysl pro humor:
Ta on to bude spíš smysl pro humor generálova "Prchala/Prchalové", ale to na věci nic nemění....výborná reakce na Burešův blábol.
Škodolibě si představuju, jak Mára Prchal šílí, co zase z Bureše kde vypadne.
Já vím, ale i tak.
jerry no jenže generál tyto vtípky střílí i bez přípravy třeba v diskuzích. Kdyby ten smysl pro humor neměl, nebude to takto dobre fungovat.
Jinak jeho Prchal se jmenuje Pavla Nydrle a je to dost zajímavá dáma.
Já ji zaregistrovala (proto jsem taky psala "Prchalová"
).
Tak marketér si s generálem museli vzájemné sednout - a že jim to jde, dokazují průběžně. A že generál smysl pro humor má, to vím od jednoho jeho blízkého spolupracovníka z GŠ.
continuity Vím, ale něco udělat prostě musím!
SunEclipse Nene, moje "oběť" není tchýně - nejsem sebevrah!
Ve výsledku by měl být 1 zneutralizovaný (tchýně svým vlastním synkem) + 1 aktivní volič (moje "oběť"). Stejně jsem namotivovala i děti, ať si zkusí najít svoji oběť.
Držím palce!
takže tak.
a řikat mu o tom nemusej
martek01 Je to zamčené. Co Ondřej píše?
razorblade Ty jezdíš tenhle týden s Babišem nebo Pavlem? Jestli jedeš do Ostravy?
„Rétoriku nezměním, protože premiér Fiala řekl, že jsme ve válce. Pan Pavel, který je jasně provládní kandidát, řekl, že mír je iluze. A můj program je, aby ta válka skončila, abych přesvědčil nejvýznamnější lídry planety, aby byly ukončeny boje a nastalo diplomatické řešení,“ řekl Babiš na dotaz Práva.
A voni nechaj Putinovi volat Macrona, přitom Andrej když tam pak brnkne.....
Planety Slunce?
Hlásím, že jsem zalobovala proti Burešovi na své pojišťovně
Chtěli po mně při změně způdobu plateb mých pojistek žádost vlastnoručně podepsanou. Tak jsem ji sepsala, vyfotila, dala na plochu ntb a vložila do formuláře jejich e-podatelny - 3x. Potvrdili přijetí-3x a dnes mi od nich přišly 3 maily: místo žádosti jsem do formuláře vložila odsud zkopírovaný dokument s názvem: Smrt a nehody v okolí Babiše…
![]()
![]()
![]()
Korsičanka
Ty se nezdáš!
Ale to bylo fikaný...a dokonce 3x![]()
totéž tady a je tam bezva fotka. "Prezident" Babiš na člunu v bazénu! Tím se mu asi zdá, že má na tu pozici tu nejlepší průpravu ![]()
další debata na Blesku ![]()
![]()
volala mi nasraný manžel, dělá v jedné místní výrobní firmě, nadnárodní společnost. kolegové dělníci volí Babiše. Včera loboval za Pavla. A dneska na nástěnce vytištěný lži pro PP.
Tak už žhavím tiskárnu a vytisknu mu taky něco
je mi zase zle
(jo, sem masochista, poslouchám debatu na blesk.cz a to je strašný
)
Taky jsem otevřela tu debatu na Blesku a nějak už mě to nebaví. Pavel zrovna končil vysvětlení, že svolat mírový summit v Praze není jednoduché a není to na pořadu dne, nejsou pro to ještě podmínky. Babiš na to, že Pavel dehonestuje ČR, on (B) mluvil s Macronem, který mluvil s Bidenem a proto on, Babiš, ví jak na to!
Pes jitrničku sežral, do Babiše něco nalili a nic jiného už asi nevyteče.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.