Paris on by je prece vsechny svolal, ma na ne telefon. A Macron by to vyridil Bidenovi. A sevsema by se vyfotil. A protoze by to samozrejme nikam nevedlo, tak by to pos*rali oni a ne mirotvurce Babis.
Aktuální česká politická situace
Nápis na demonstraci “Babiš je diplomat, stejně jako Slunce je planeta”![]()
Anema nevím,psali lidi na Twitteru, že tam psali a ty jejich příspěvky jsou buď zmazané (FB) nebo skryté.
moora díky za odkaz! ![]()
Anema "mam to z videa, zadny podvrh"... Svata prostoto!
Tak jedno moudro od nás z korporátního koncentráku, proč někdo volí Babiše? Protože to chce nandat pražskejm Pepíkům. Souvislosti jsem nepochopila, takže se neptejte. Zasnila jsem se dnes u oběda a říkala si, že kdybych se každého, kdo si chce v jídelně přisednout zeptala, koho volí a Babišovce posílala pryč, že bych v té přeplněné jídelně asi seděla sama u stolu. Tady je to fakt hrozný! Od ředitele až dolů, jediný uklízečky maj rozum.
Ja cimrmany fakt miluju. Ale ze to jednou budu zit... ![]()

Kan V podstatě tomu asi i rozumím.
Nekaž si chuť u oběda.
Hledám něco pro muže a uklidnění. Právě totiž zjistil, že tchanovci, kteří nezvládnu nákup na rohlíku ani s přítelem na telefonu, si zvládli zamluvit přenosnou urnu.

continuity hele, stihnu tu prenosnou urnu jeste? Zaridit, zitra
moora jj, do ctvrtka.

continuity Nojo to je problém, na počítači neuměj, ale telefonovat jim jde. Dejte si s mužem panáka.
SunEclipse do prcic, vždyť museli někde najít kam zavolat?
No chlap je vytočený strašně.
Sweet Potato já jsem v Brně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.