Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 23:44
Reakce na Kokoska:

continuity Slovakum se to smeje

​T předčasné volby ještě budou průser. Nejsou na tom o tolik lépe. 

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 00:25

Takové...příznačné. Pro hloupého zmetka.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 05:30

Sweet Potato tam bylo studio brno. Bohuzel to je nejaka praktikantka - studentka zurnalistiky, ktera z toho prej byla v soku a bala se, ze ji ublizej, takze je nenatocila a neprdla to na site :/

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 05:42

Kokoska neni to fejk

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 05:46

razorblade To jako fakt?  Tvl, ať už shoří v pekle, konečně! 

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 06:19
Reakce na Torrah:

........ 

tweet zde

Myslím, že Babišovi už hráblo. To snad fakt není normální.

​Vypadá to na psychickou poruchu. 

Online jitřenka
716 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 07:07

Lenka22 - já bych řekla, že jak je jednoduchý, je to jeho styl. On dobře ví, že seznam mu není nakloněn. 

Online Mulen
5022 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 07:14

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-prezidentske-babis-na-zabijacce-v-brne-si-vyslechl-pochvaly-i-nadavky-tisicu-lidi-224124#dop_ab_variant=866720&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest212_double_wallpaper_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Dva tisíce se mi zdá moc, mě to přišlo jako pár stovek. Vzadu teda fakt nebylo rozumět, co tam kdosi do mikrofonu říkal a jako "Ta Černochová (ministryně obrany) a další - oni chtějí válku. Hned od února ji chtěli,“ tvrdí Babiš.

a ještě „Potom jsem to trošku posr*l, protože jsem neřekl, že samozřejmě budeme plnit závazky NATO… Každý se může splést a vy víte, že já na to mluvení moc nejsem,“ hodnotí debatu.

Offline mirajo
2663 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 07:18

jitřenkaTaky si myslim, ze je to jeho beznej zpusob komunikace, kdyz mu situace neni naklonena. A more je ted velmi neklidne, TB si muze na vlnach zasurfovat a bude se ji pak hezky usinat

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 08:39
Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 08:47

Skodolibe me tesi jak kam slapne tam nekoho nastve (a ano vim, ze to ve volbach jeste nemusi nic znamenat), to mame armadu, diplomaty, zeny, katoliky (na zneuziti Jezulatka jako automatu na zazraky mu fakt neskoci), v nedeli se pripomnel ekonomum ( "Alena si pujcovala do zasoby", "ja jsem ekonom, ha ha" ), kdo bude na rade dnes?

A k tem vystrasenym detem tema recma o valce, mame jednu konkretni obet v rodine, synovec je v prvni tride a asi si o tom mezi sebou deti povidaji, protoze uz tyden chodi a vsech se vyptava jestli bude valka a jestli pujde tatinek do valky a ma nocni mury, maji ve tride tri ukrajinske deti a tatinek jednoho je asi nekde na fronte tak to pro neho neni az tak abstraktni. 

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 08:53

Babiš získal podporu Zwratek Hamplové. Ten se fakt spojí i s ďáblem. Už mužu zelenýho smajlíka?

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:29

Černá kočka Jo vůči těm dětem je to hodně sráčský a jako ony to přesně tyhlety děti ze ZŠ vnímaly dost už vloni a ted jim to ten sráč ještě bude umocnovat? říkám si, že dospělej se s tím nějak popasuje, jeho boj nebo boj jeho příbuznejch aby mu to vysvětlili....

Hele a jak naštval ty ženy prosím? Už to čtu poněkolíkáté, ale na debatu jsem se nedívala.

Online Mulen
5022 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:53

Karja Poděkoval jim, že se starají o naše děti. Aspoň myslím, že je to toto.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:54

Karja řekl, že pracují a ještě se starají o naše děti. A možná ještě něco, poslouchala jsem na půl ucha, ale tohle zvedlo i mě.

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 10:57

Karja Rekl neco v tom smyslu, ze si zen vazi, protoze vychovavaji deti. Takto samotne napsane to tak nevyzni, ale mne to znelo, jak kdyby ty zeny byly dobre jenom na tu vychovu.

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 11:02

Karja A k tem detem, my ho vsichni porad uklidnujeme, ale on je hodne citlivy a porad to v nem je. A pro stare lidi, kteri nemaji nikoho to musi byt taky hrozne kdyz si o tom nemaji s kym promluvit, fakt by si zato od zivota zaslouzil poradnou pres hubu.