Jedinej argument, použitelnej na Bureše, je rána pěstí ihned jak votevře hubu.
Aktuální česká politická situace
V tomhle je tak nějak všechno.
Ty jo, čekala bych, že se Prchal a spol. budou snažit ten včerejší Burešův přehmat a s tím spojenou ostudu co nejvíc vyžehlit a oni to místo toho zabalí do dalšího populismu. Fakt kouzelné.
A když uvážím, že tuto "omluvu" dal pouze na Twitter, který většina jeho voličů ani nesleduje, tak to říká asi nejvíc.
wendulka typ debila, co nikdy neuzná chybu, nejlepší obrana je útok, co čekáš....mně je z něho regulérně blivno už dlouho, ale teď se to fakt stupňuje, a to na nic, tedy ani na debaty nekoukám, protože to nedám ani minutu
Myslím, že u AB je ta popularita podle rčení- nejvíc oleje dostane pant, který nejvíc vrže. A že tohle on umí ![]()
A to, že generál nechce klesnout na jeho úroveň a neoplácí mu jeho invektivy, to může někdo brát, že nemá argumenty. O víkendu jsem byla nucena vyslechnout hovor v MHD a ten byl právě v duchu- vždyť on (PP) mu to ani nevyvrací, no, nemá na to co říct. A tak podobně
rozarka To je svatá pravda, bohužel.
Bartkovský je jednička, ale já po debatě zhlédnuté s posunem nemohla po půlnoci
vůbec usnout:(
Shrnutí výroků AB v debatě ČT: Spojencům NATO by NEPOMOHL STB ho hlídala, aby KRADL
KARDINÁL Graubner PRAKTIKOVAL bohoslužbu
Tato vláda NEMŮŽE PADNOUT
Schillerová si půjčovala DO ZÁSOBY
NEZÁVISLÝ kandidát hnutí ANO
Moje jméno není NIKDĚ!
Pobavil mě tento komentář z FB. Velmi výstižný. A myslím, že o odpovídá na otázku, proč PP a moderátor nejsou důraznější.

Korsičanka A to podle mě byl nějak záměrně utlumený a všechny ty prasárny mlel ve výrazně zpomaleném modu.
Když si člověk představí, že by na generování svých lží a ultrademagogických blábolů nasadil svůj chaotický turbo mód, tak už nám možná i nějaký stát tu válku vyhlásí ![]()
Já taky z fb.

999 přechod na křečky je nej ![]()
Pobavil mě tento komentář z FB. Velmi výstižný. A myslím, že o odpovídá na otázku, proč PP a moderátor nejsou důraznější.
Ono to koluje už delší dobu. Dnes jsem to četla tuším u Šídla. Původní zdroj by mne docela zajímal.
Václav Dolejší:
Andrej Babiš se snaží vetřít do přízně věřících v kostele a zároveň jejich komunistických pronásledovatelů.
Usiluje také o podporu romské komunity a současně extremistů z SPD.
Co dál?
Sweet Potato jo, měla jsem pocit, že to nečtu poprvé. A že v tom původním to ten holub šachovnici provedl vulgárněji. ![]()
Sweet Potato To přirovnání k holubovi na šachovnici 100% sedí.
A normální člověk je z toho zoufalej.![]()
Tady mi Ondra Vetchý mluví z duše:
nerolix Bohužel máš pravdu. Zřejmě mu něco lupli do pití. Ale i tak to bylo k ![]()
Zrejme Babisuv meeting ted pred novou radnici. Troubeni, piskot... A detail transparentu.

Zatím jsem vypátrala konkrétně tohle, z r.2005, ale našla jsem i názory, že je to úsloví tak z poloviny minulého století.
Pavlena Snad mu nedají moc záminek ke kňučení. Po Jablonci se on i Móňa tvářili, jak kdyby museli nazí projít Bronxem.
princip kolektivní obrany výborný! PP ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.