Moravská svatba? Tam lidi mají vkus. Spíš Troškova komedie.
Aktuální česká politická situace
Tak to je přesný. ![]()
cojsmekomuudělali ?
snažím se nesledovat nic okolo Zemana, protože se chci dožít důchodu, tak ke mně teprve dnes dolétly zprávy o bezpečnostních rámech na Hradě. O co mu jde, už se vyjádřilo Ztohoven, že teroristická akce na Hradě nehrozí, protože Islámský stát je s ním zadobře vzhledem k jeho protiuprchlické politice, s Putinem je jedna ruka, Čína je jeho kamarád a Obama mu bombu na Hrad asi nedopraví.
Bojí se o svůj špajz a zásoby chlastu ?
A to že si popřípadě bude hledat nového kancléře ? Kde ? Mezi ruskou mafií ? A jakou trafiku dostane ten ... ?
Přeci jen má malý dítě, že jo ?
Zeman nového kancléře nehledá. Slaví. S Mynářem.
Video: https://sendvid.com/y0idnhvw
Díky, teď se mi zvedl tlak a zkrátil život. ![]()
to první video, jak se bije do prsou.... tak to by mě podruhé určitě zabilo.
Díky za varování, video radši otvírat nebudu.
A co častuška - byla? 
To musí ten dobytek, když chce popít samohonky, cestovat až do NY?! Tam měl zajít spíš do Zlatý Prahy - jako (k naší smůle) českej prezident.
a to jsem ho zahlédla v televizi, jak někde obdržel klobouk místo očekávané slivovice a "vtipně" to komentoval, že mu je sice klobouk malý, ale vydrží mu déle než ona slivovice.
Inu, co bychom mohli očekávat od Nývlta, že jo ?
Bratrovrah, otcovrah, strýcovrah a tetovrah! ![]()
uvítala bych ještě sebevrah
Přesně tak. To tam vysloveně chybí.
Díky za varování, video radši otvírat nebudu.
A co častuška - byla? 
To musí ten dobytek, když chce popít samohonky, cestovat až do NY?! Tam měl zajít spíš do Zlatý Prahy - jako (k naší smůle) českej prezident.
To nemusí, ale on byl zároveň s jeho narozeninami pozvanej do New Yorku na půdu Valného shromáždění OSN, aby se tam vyjádřil k boji proti terorismu. Jsem zrovna ten den náhodou koukala s mamkou na televizi, která to komentovala doslovně: "Hlavně ať tam nemluví anglicky. To bude zase vostuda."![]()
No a přece si nemohl nechat zase ujít příležitost provokovat
? Koneckonců i v samotném prohlášení po oslavě jen papouškoval postoje Ruska, přestože původně sliboval, že se bude držet postoje Sobotkovy vlády a tedy postoje ČR, který tam byl taky. Takže zase se o něm bude všude psát, že to je ten Putinův člověk. Sranda na tom je, že Putinovi je Zeman úplně ukradenej
.
Je jasný, že Zeman ve srovnání s Havlem nebo Klausem na mezinárodní scéně nijak nevyniká a nikdy nebude. Bohužel k naší smůle po tom zoufale touží a neustále to musí dělat tím pro něj nejméně náročným, zároveň však nejlacinějším možným způsobem. Ubohý
Slušněji už to fakt říct neumím.
Je to prostě Putinův lokaj!
To ale nic nemění na tom, že jako českej prezident měl mazat do tý Zlatý Prahy.
Jo, včera jsem na chvilku zaslechla, jak zase mluvil "anglicky" - okamžitě jsem to musela vypnout páč se vo mě pokoušela mrtvice.
Já ti mam pocit, že i to snad dělá schválně!
Taky bych řekla. Schválně, myslí pri tom na pražskou kavárnu a náááramně si to užívá.
No jasně. Přece se před tím Západem neskloní natolik, aby jeho jazykem mluvil dobře.
Jó ruština, to je jiný kafe.
"Génius zločinu na Hradě je jiný formát, a nemá vůbec touhu tuto společnost někam morálně pozdvihovat, protože usoudil, že to stejně je nemožné. Po skončení každého dne se s Ovčáčkem kouknou na zprávy, prezident zbaští chleba se sádlem, potěšeně zhlédne chaos, který zase vytvořil, a jde spokojeně spát."
http://nazory.ihned.cz/komentare/c1-64674990-komentar-jakuba-horaka-genius-zlocinu-na-hrade
Pěkně popsanej zejména ten Mynářův případ.
Tak pěkně, až se z toho člověku chce vraždit.
Bravurní článek, přesné vystižení, ale proč jen si pořád myslím, že Ovčáček má postýlku v rohu Zemanova kutlochu, aby mu byl co nejblíže ?
Tak jsem se včera pokochala slavnostním večerem... výběr vyznamenaných nezklamal, jakož ani to hov... ehm, stvoření. Musela jsem se štípnout, že se mi nezdá o padesátejch letech a Gottwaldovi. "Lidi práce" - prokristapána! "Kožení a Bakalové"! No ty vole!
Chvilkama to vypadalo, že to s ním - konečně - šlehne, leč moje naděje byly zklamány
a při rozverném mávání snítkou s lískovými oříšky (takto pozdrav Libušce Šafránkové) to naopak málem šlehlo se mnou. Není nad to, vnést do státnického aktu trochu té obyčejné člověčiny. Bohužel co sedělo bezprostřednímu Havlovi, ještě nemusí sedět kdejakýmu upocenýmu křupanovi... eh, lidovému prezidentovi.
Nezbylo než litovat, že se letos nedostalo na metály pro Jakeše se Štrougalem, ale s jistotou očekávám, že to nešťastné opominutí bude napraveno příští rok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.