...no a něco pak pochytil v prostředí Haló novin, kde působil nějakou dobu jako redaktor, píšící oslavné články na KSČM.
Aktuální česká politická situace
...no a něco pak pochytil v prostředí Haló novin, kde působil nějakou dobu jako redaktor, píšící oslavné články na KSČM.
Jo tak.
Dobře si Milda vybral!
http://pikola.blog.respekt.cz/trenky-pana-prezidenta/
Jo, taky jsem zvědavá, jak se s tou prohnilou pražskou kavárnou zatočí ![]()
Fuj.
Nicméně chápu, že tu fotku stáhli: pohled na Zemana je odpudivej, i když má kalhoty suchý. Tohle bylo prostě už moc ![]()
Tak teď jsem se naprosto nezřízeně pobavila - jedním uchem poslouchám zprávy, tam samozřejmě Mynář. Na otázku co teda ta prověrka odpověděl, že sice obálku převzal, leč dosud neotevřel ![]()
Komentovali to různí činitelé, mezi nima Bublan: "Pan kancléř obálku neotevřel patrně proto, že je na ní napsáno Přísně tajné!"
Luxusní komentář, aneb jak někoho sofistikovaně označit za hovado.
![]()
![]()
a Zeman zavtipkoval o přání k Vánocům.
Já už mám toho senilního bodrýho strejce plný zuby, co plný zuby... já bych byla schopná do něj kopat.
Já taky. S chutí.
tenhle článek v lidovkávh mě opravdu pobavil :

Tak obálku už konečně otevřel, ale pche, ňáká prověrka. Milda už včera přispěchal s prohlášením, že pokud NBÚ nezmění názor ohledně Mynářovy prověrky ("očekává, že se kancléř proti rozhodnutí odvolá" - taková nepřímá narážka, že tamější zaměstnanci jsou podle něj blbci, kteří svojí práci nerozumí), tak mu na Hradě najde nějakou jinou trafiku
http://www.novinky.cz/domaci/381703-pro-mynare-bude-na-hrade-vzdy-dustojne-misto-tvrdi-zeman.html .
No otevrel, Milda prece rekl, ze to muze byt cokoliv, treba predcasne prani k Vanocum.
At jdou do prdele, admin promine.
Ctvrta prazska defenestrace... Jedine reseni.
Lituji absence vidli a hrabi v domacnostech.
![]()
Tiskovka na zámku v Kuníně.

(lidovky.cz)
Ovčáček je vskutku renesanční člověk.... k mnoha svým dovednostem přidal ještě znalosti odhadce ( všeho druhu)
![]()
Tiskovka na zámku v Kuníně.

(lidovky.cz)
Co to je?! A ty ubrusy!
A vlajka... Ovčáček je na hanbě? ![]()
Rekla bych, ze to jak ns moravske svatbe.![]()
Asi ty stoly zabavili svatebcanum. A punc statnosti tomu dodava prave vlajka.
Je videt, ze okolo zemana jsou sami na vkus citlivi lide.![]()
To máš pravdu! Na moravský svatbě...
Kdyby to nebylo tak strašně trapný, člověk by se i zasmál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje