Že se nestydí! ![]()

Že se nestydí! ![]()

ale zase je hezké, že To nejezdí dělat ostudu do ciziny.
představa, že vytahuje svoji Jachtu třeba na Azurovém pobřeží je mojí představou téměř poslední ![]()
Copak jachtu... horší by bylo, kdyby TO tam vytáhlo ten hnusnej břich a pár svejch bonmotů ![]()
Ježišikriste!
Mimochodem, v neděli měli u Windsorů křtiny
- koukala jsem, jak praděda s prabábou vystoupili z auta, pozdravili přítomné a po schodech a kamenitý cestě došli ke kostelu. Bez holí. 89 a 94 let (tomu je 70).
Se Sovětský svazem na věčné časy a nikdy jinak! URÁ!

ten debil neví, na jaký židli sedět. Euro jo, ale rublík by taky nebyl špatnej, EU jo, ale nějakej svazek s Ruskem by taky možná něco vynesl, co mě pobavilo, že se setkal s čínským protějškem, aby se naučil, jak stabilizovat stát.
To, že hovořil s Putinem rusky ve mě vzbuzuje obavy, aby nám Rusové za urážku jejich řeči nevyhlásili válku.
( předpokládám, že mluví rusky jako anglicky)
To máš jedno, jak mluví. Po pár stakanech vodky si porozuměj výtečně.
Hele, Voloďovi se ňák nevyved lifting, nebo je to jen blbá fotka?
asi blbá fotka, navíc myslím, že Voloďa nechlastá.
Víc mě děsí, kolik fandů u nás ten chytrolín má. Vždyť přece lidé musí vědět, že je to senilní dědek, který si myslí, že rozumí všemu.
například vojenským strategiím a plánování vojenských protiteroristických operací.
Putin vypadá jak z muzea Madame Tussaud
.
Že by nějakej záškodník? ![]()
Spíš nějakej blb. Kterej - to je můžeš rozpočítat enyky benyky, a vždycky se trefíš ![]()
ten debil neví, na jaký židli sedět. Euro jo, ale rublík by taky nebyl špatnej, EU jo, ale nějakej svazek s Ruskem by taky možná něco vynesl, co mě pobavilo, že se setkal s čínským protějškem, aby se naučil, jak stabilizovat stát.
To, že hovořil s Putinem rusky ve mě vzbuzuje obavy, aby nám Rusové za urážku jejich řeči nevyhlásili válku.
( předpokládám, že mluví rusky jako anglicky)
Já četla komentář v ruštině a docela jsem se zasmála. Nemůžu ho teď najít, ale bylo tam, že český prezident "něplocho" hovořil rusky ![]()
Jo a tenhle je taky dobrej (omlouvám se, pokud už to tu bylo)
Miloš Zeman leze po kolenou po Pražském hradě, sbírá kamínky a dlažební kostky, různě se vrtí a píská si u toho.
Nikdo nerozumí tomu co se děje, vsichni jsou vyděšení, tak Ovčáček volá Putinovi o radu: Vladimíre Vladimiroviči, Miloš se tak divně chová, nevíte náhodou co se děje?
Vladimír Putin informaci ověřuje a za chvíli volá zpátky Ovčáčkovi:
"Nebojte, nic se neděje, už je to OK, my jsme mu jen omylem poslali instrukce pro Lunochod."
jo, Lunochod je dobrej !
A bohužel i přesnej.

Snad teď Milda nebude chodit naostro ![]()
Tahle akce se jim povedla![]()
Tomu jsem se ráno tak zasmála, že tu budu asi do 120 let.
Jo, jo, přesně tak, konečně nějaká potěšující zpráva po ránu. ![]()
"Došlo k zadržení narušitele, byl jsem svědkem toho, když byl policií odváděn,“ řekl Novinkám Ovčáček.
Jeho matka snad musela žvejkat Rudý Právo, když ho kojila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.