Tak to má aspoň nějakou logiku, to malý číslo
Ale argument tetiny že přece nebudou chtít najednou za nájem méně, jsem teda málem nepřežila
To je úplně marný, marný... marný...
Aktuální česká politická situace
barbucha a ses si jista ze to je pravy?
v minulý volbě ten shitstorm Schwarzenberga a jeho tým vyloženě zaskočil. Teď už všichni vědí, co čekat, co by se mohlo vytáhnout a překroutit...
Naprosto souhlasím. Jak jsem řekla, ty debaty by si měli přehrávat ze studijních důvodů!
Myslím (a doufám), že Drahoš zas až takový želé bejt nemůže, to by dneska v tý Akademii dělal referenta ![]()
Tys ještě nečetla jedinou debatu na internetu, co? ![]()
Myslím (a doufám), že Drahoš zas až takový želé bejt nemůže, to by dneska v tý Akademii dělal referenta
...což i tvrdí spousta lidí, co ho zná osobně. A dle jejich se umí projevit obzvláště, když jde do tuhýho. Jako nebylo by to špatný, v tomhle směru může jedině překvapit.
Zemanovy voliče samozřejmě nepřesvědčí, ale o to ani nejde. Matematika je neúprosná a zemanovi NEvoliči budou patrně stačit.
Jiná Realita a to si vem, ze aktualne.cz patri k tem mediim, ktera maji celkem inteligentni ctenarskou zakladnu, narozdil od nekterych jinych...
razorblade nechci na to myslet.
v té diskuzi již rozum dávno umřel. jen tam pořád dokola omílají různé fráze, výkřiky a výblitky (nedá se to jinak popsat) a asi se navzájem ani nečtou.
slniecko
Tak to má aspoň nějakou logiku, to malý číslo
Ale argument tetiny že přece nebudou chtít najednou za nájem méně, jsem teda málem nepřežila
To je úplně marný, marný... marný...
Je to marný a sú to momenty, keď uvažujem o výhodách osvieteneckej monarchie
.
razorblade čtenářskou základnu možná, ale ti lidi, co tam chodí do diskusi jsou horší než na idnes. Vlastně je dost pravděpodobné, že diskutují ti, co ty články vůbec nečetli.
jak jsem už psala, je úplně jedno, jaké má zeman názory v současné situaci ho může volit opravdu jen hňup, i kdyby hlásal vesmírný mír.
viz video.
snad ho nakonec ještě budu litovat, on už vypadá jak zcela nesvéprávný senil (i když, možná to jen hraje, u něho bych se ničemu nedivila).
kam to nechají zajít? až do doby, kdy se svalí někde na veřejnosti a budou ho zdvíhat z kaluže? nebo až ho odveze sanitka?
Jiná Realita Jako že hraje na city? "On je chudák už takovej špatnej, tak mu to ještě dopřejem..."?
Jiná Realita tomu řikam ekl trojka
Jiná Realita Jake bude vysvetleni tentokrat? Opet mirna viroza, i kdyz duvod je tentokrat jiny? To je opravdu strasny ![]()
To video jsem videla. Doufam, ze takto v lesku bude, az pujde diskutovat
jinx Ze jo
, ale dost se obavam, ze vyhrabe posledni zbytky sil (a dostatek lzi), aby mohl Drahose sejmout.
Lamicka nepochybne se bude snazit, ale podle me to neda.
To video jsem videla. Doufam, ze takto v lesku bude, az pujde diskutovat
![]()
![]()
Já si ráda představuju, jak vleze do studia, resp. přinesou ho do studia, usaděj do křesla a kameraman zaječí: Lojzo, prdni mi na něj to pětikilo!
Leda by to dělali potmě... jinak teplíčko, dusno - to nedá. A hodinu už vůbec ne.
Možná že se na poslední chvíli stejně vymluví, viděla bych to na ňákou neodkladnou státní záležitost...
Dík, Magdo.
No, pěkně. Neříkal Horáček, že Drahoše podporuje? To si tam vzal pěknou štěnici, do štábu.
A jinak... copak vo to že je to troska na první pohled - ale koukla jsem na to video od klenotů (samozřejmě v blahé naději že to tam s ním šlehne), a von je ani nedokázal odemknout!
A jak tam nastavěli ty židle! ![]()
Mutziputzi no, duka :( ach jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my