Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 20:25
Reakce na SunEclipse:

z toho mi vyznívá, že dle tvého názoru to nebyla náhoda, ale záměr. 

​A tak to je pravda, jako pesimista to ani nemůžu vidět jinak. JENŽE já neřekla, čí záměr. Příznivcům zemana jsi to připsala až ty 

Vůbec nepochybuju o tom, že v druhým kole těch případů bude mnohem víc, když existuje tak jednoduchej návod - tohle bych rovněž ráda vysvětlila.

Jde totiž o to, že když takovej podvod...ehm, drobná chybka bezpečně a bez následků projde, a navíc to visí ve všech sdělovacích prostředcích, že se "s tím nedá nic dělat" , tak se toho chytne ještě víc vykuků. Jako bys neznala lidi!

Přece není možný občanstvu veřejně vytroubit, že se sice chybka vloudila, ale vůbec nic se neděje a jedem dál  Jsme snad někde u křováků?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 20:28
Reakce na domenica:

Bojím se, bude to drsný...

O tom vůbec nepochybuji, že bude.

A asi bude tentokrát nutné odhodit rukavičky...

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nepodlehnout-euforii-a-vest-negativni-kampan-rady-expertu-kteri-zemanovi-celili-pred-peti-lety-41664?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp

No co zatím pozoruji první pokusy o jejich odložení včetně mého vlastního soukromého, tak mám pocit, že s o to větší vervou přiznivci kolem Zemana reagují, tak si nejsem jistá, do jaké míry to bude co platné.

I když na druhou stranu je pravda, že to byla právě negativní kampaň, která před 5 lety výrazně přispěla k tomu, že jsem v 2. kole zůstala sedět doma, protože můj kandidát nepostoupil, čehož jsem pak velmi brzy hořce litovala(i když můj hlas by sám o sobě býval nic nerozhodl, ale takových bylo určitě víc) a řekla si, že takovou chybu už nikdy opakovat nebudu a to hodlám dodržet.

Nicméně si právě na základě toho myslím, že podobný posun jako já za těch 5 let Zemanova prezidentování prodělalo víc lidí - soudě i dle aktuálních volebních výsledků. Já nově zapůsobila alespoň v rámci nejužšího rodinného kruhu, jak už jsem tu psala.

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 20:40

V mem rodnem malomeste dneska pry farar v kostele vychvaloval Zemana do te miry, ze nekdo vstal, prisel k oltari a rekl mu, ze to do kostela nepatri a na msi uz vubec. 

Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 20:54
Reakce na barbucha:

se sice chybka vloudila, ale vůbec nic se neděje a jedem dál  Jsme snad někde u křováků?

​no, mě to teda zarazilo hodně. od čeho tam ta komise teda je? u nás se chodilo za plentu po dvou, jinde zas házeli v jedné obálce víc lístků.. tak kde jsme sakra?!

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:02

viktorka_od splavu Tož házet můžou třeba po deseti, ale komise by je pak měla vyřadit. Je fakt, že ty papíry jsou tenké. Evidentně za to může jeden flink, stalo se to jen v jednom místě.

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:04
Offline vanilka
2160 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:07

Mags kriste pane  to bude šílených 14 dní 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:13

Mags , neskutečné jakého hnusu je ten hnus schopny. To se mame na co "tesit" 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:16
Reakce na Kokoska:

V mem rodnem malomeste dneska pry farar v kostele vychvaloval Zemana do te miry, ze nekdo vstal, prisel k oltari a rekl mu, ze to do kostela nepatri a na msi uz vubec. 

​jezisi

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:24

Mags No já nevím, podle mě už je úplně jedno, co který kandidát udělá, je rozhodnuto. 

VoličiZemana k rozumu nepřijdou, voličům Drahoše musí být jasné, že jakákoliv špína se v posledních dnech objeví, je pouze zoufalým pokusem o odvrácení volebního debaklu. 

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:30

razorblade "jezisi" na farare nebo toho povstalce? 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:36

Kokoska povstalci tleskám za osobní odvahu.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:41
Reakce na Mags:

Jaroslav Kmenta ke kompru na Drahoše:

​Naprostá klasika. Dehonestace nepohodlný osoby přesně podle vzoru sovětský KGB. Mají dobrý vzor, molodci!

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:41

Krehutka Jako upřímně mě překvapilo, že se pojede až takový dno. A obávám se, že některý lidi to přesvědčí zůstat doma, jakože ani jeden není HODEN jejich ctěného hlasu

49189 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:43
Reakce na Mags:

obávám se, že některý lidi to přesvědčí zůstat doma

no to si piš, že jich bude. ne každej se rád brodí sra.kama

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 21:52

Kokoska na farare, povstalci vsechna cest a vic takovych jako on

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 22:27

Krehutka razorblade jsem rada, ze to vidite stejne jako ja i ta znama, ktera mi to vypravela. Jen mela vztek, ze vsechny baby urcite budou po tom kazani volit Zemana. S fararem to pry moc nehlo, jeste chvili pokracoval a pak teprv zacal o necem jinem.

Offline Maedel
7 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 00:28
Reakce na Mags:

Jaroslav Kmenta ke kompru na Drahoše:

​Právě jsem to sem chtěla postovat, ale dočetla jsem do konce:-) Snad se to bude šířit... Aby "moralisti" (jak bylo zmíněno, ti, kteří znejistí a řeknou si, aby se "neušpinili", to nehodí radši nikomu) nezůstali doma... 

49189 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 09:58

kdyz pominu ty trapny kecy o pani ucitelce, musim bohuzel souhlasit s mladym klausem. teda ja z toho necinim stejny zaver. zatim. https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=460487&sId=&mId=

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 09:58

Kokoska poměrně zvláštní, římskokatolíci v prvním kole (ne)oficiálně podporovali fishera/drahoše/hilšera, ale neoficiálně, třeba v jejich tisku se nepíše "volte drahoše", jen se to tam naprosto zřejmě naznačí . nicméně není to dogma, takže může mít každý farář vlastní názor. ale že by některý výslovně kohokoli podporoval, to slyším prvně (je mi ale jasné, že se to děje, ať už pro drahoše nebo pro zemana).