pakáž papalášská!
(a to teda doufám, že neurážím ten obyčejnej vší lid)
Aktuální česká politická situace
Ovcacek: Vubec me to nezajima (protoze ted si uz muzeme dovolit uplne vsecko).
barbucha Ja osobne stale chovam mensi nadeji, ze se Milos toho tria hruzy zbavi, hned by se mu prezidentovalo lepe
Mutziputzi Dočítám, vše již bylo řečeno, ale opět, nesdílím tvůj optimismus ...
.
Mutziputzi , ja si to nemyslim. Proc by to delal, napada te nejaky motiv?

Jiná Realita upřímně, já ve svých předvolebních kalkulacích hrubě podcenila tendenci lidí volit jistotu, i když zaprděnou a nepříznivou, před nejistotou, která z jakékoliv změny plyne.
Říjen 2017 - Chceme změnúúúúúúú. Někoho, kdo nebude spojenej s minulejma pořádkama, tradičníma stranama, rozprodáním státu v devadesátkách...Volíme ANO.
Leden 2018 - Nechceme změnúúúúú. Že je pan prezident nedílnou součástí minulých pořádků a min. posledních 15 let pro nás nic ve skutečnosti neudělal? Nevadí, má zkušenosti a mluví jako my![]()
Na tom není co chápat nebo s čím soucítit. Tohle není ideovej rozkol, to je nevědomost a nezájem v praxi. sorryjako
Drahoš právě na čt24:
takovej kultivovanej prezident by to bejval byl...
velká škoda!!! proč???
načínám druhou lahev... ![]()
jinx Je fakt ze snad leda paranoia...
RoSa ....a jak krásně zazpíval hymnu a nepotřeboval k tomu Hůlku a hůlku.... ![]()
"Věřil jsem, že Česká republika porazí Prahu a její okolí." (Mynář)
Mutziputzi , no to leda. Takze Mynar a spol. mohou slavit. Nejedly jak utikal pred novinarkou a delal blbinka.
barbucha Ja osobne stale chovam mensi nadeji, ze se Milos toho tria hruzy zbavi, hned by se mu prezidentovalo lepe
V kazdem pripade se hlasi novi kamaradi...
Se Zemanem si ode dneska tykam, svymi dotazy me uz nikdy neobtezujte!
Takhle se odted budou chovat, mucinko. Este porad ses nad veci? ![]()
Berta a Jiná Realita a viktorka_od splavu a další
Ano, naprosto souhlasím. Migrace - strašák z neznámého, který skvěle útočí na základní jistoty, vyvolává pocit ohrožení a využívá zakořeněných předsudků - to byl jedinečný triumf, který Zemanovi poradci skvěle využili.
S voličema Zemana to je však samozřejmě složitější, myslím, že poměrně silnou skupinu představují muži 60+, kteří se nějak dokážou identifikovat se Zemanem, snad kvůli tomu, že na ně působí "lidově" a neelitářsky? Možná, že mají pocit, že Zeman je lidový "koumák", který se elitám navzdory prosadil? Můj otec (původně z velmi chudých poměrů, pak vědecký pracovník, který nebydlí na vesnici) Zemana volil, podobně jako většina otců mých kolegyň, které naopak volily Drahoše.
Když jsem se po rodiném obědě ptala táty, proč volil Zemana, uvedl jako hlavní argument migraci a pak taky to, že ví, co může od Zemana čekat ... Takže pocit zaprděných jistot určitě funguje. Jo a otci ještě imponuje Zemanův podivný "smysl pro humor" ... ach jo :-(
Mags tak ve volbách 2017 volili jistotu, vzhledem k tomu, že ANO bylo již 4 roky vládnoucí stranou. Jinak nezájem a nevědomost souhlasím.
Jestli jsem teď captain obvious tak se omlouvám, jedu už asi 5. kolo Zemanova povolebního vystoupení ve snaze se buď imunizovat nebo vymýt mozek do bezvědomí.
V kazdem pripade se hlasi novi kamaradi...
Se Zemanem si ode dneska tykam, svymi dotazy me uz nikdy neobtezujte!
Takhle se odted budou chovat, mucinko. Este porad ses nad veci?
Nový Zemanův kamarád Okamura mě dnes dojal, když přisoudil Zemanovým voličům kritické myšlení - že pro něj hlasovali.
domenica Druhej extrem no, zde se na ne pohlizi jako na IQ tykve co reagujou leda na svetlo
0zero7 díky, myslela jsem to vážně ( informace, ne stěhování
). I když teda Kanada je jednou ze zemí, kde si dokážu život představit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my