Prosím vás, proč v každém záběru do volebního štábu někdo mává do kamery? ![]()
Aktuální česká politická situace
Hned po zvolení a usednutí do křesílka urážky - Keblůšek mutant, který by měl mluvit o tón hlubším hlasem ......novináři jsou banda pitomců...... podprůměrná inteligence národa..... doufám, že se jeho voliči chytli za rypák. TOHLE tam opravdu chtěli? Nadřazenost, povýšenost, aroganci, urážení????
Je mi z toho fakt úzko a až fyzicky špatně.
![]()
vanilka To mě taky nadzvedlo![]()
podle Babise by vsichni meli rozhodovat unanimě (nebo unanimně?) jako chapu, z ceho to odvodil, ale to neexistuje, ze ne? ![]()
to s tim mutantem mi uteklo... to je ubozak
Ono jak už tady bylo řečeno, on té "lůze" (fakt mě tohle označení jinak smýšlejících nasírá, smrdí to elitářstvím na sto honů) nikdo nic nevysvětluje. Ani se o to nesnaží. Samozřejmě, že takovej ten "prostej lid" ze vsi, co ráno, když se jim rozbije dvacetiletej kombík, nedojede ani do práce, protože nejezděj žádný autobusy... tak tenhle lid politice moc nerozumí (protože 3 roky na učňáku a život na vsi a 15 tis. mesíčně X vysoká, velký město, 40 tis. měsíčně vytvářej lidem dost rozdílnej pohled na svět) a to, co slyší z televize asi moc nechápe. A neví, kde je pravda, protože z různejch zdrojů čte hrozně různý věci. A tak jde do nějaký diskuze nebo na fejsbůk, aby se kouknul, co si o tom myslej ostatní "prostý" lidi. A tam se nedozví nic dalšího, jen kouká, jak po sobě dva tábory flušou - jeden sprostě a druhej... sprostě. A když tenhle prostej člověk napíše názor, tak se dozví,že je lůza... proč? Proč mu ten dotyčnej člověk s jiným názorem nezkusí klidně a bez povýšenosti VYSVĚTLOVAT - ale tak, aby tomu rozuměl.
Já třeba chápu nějaký souvislosti, ale zase neumim zapojit elektriku, postavit barák ani uvařit oběd pro 300 lidí.
Ono když někoho shodím, urazím, znemožním, prostě člověku napíšu, že je nemyslící kretén, je dost mimo si myslet, že najednou procitne a přejde na mou stranu ne? Místo nějakýho aha efektu se akorát zašprajcuje. A já ho chápu, ani na to nemusim bejt nějakej psycholog.
Ono tohle veřejný pohrdání, který ty lidi jen a jen uráží, má dost opačnej efekt.
Dík Jiná Realita a viktorka_od splavu za jejich pohled. Jo a kupodivu i Mutziputzi
.
vanilka No tak jestli to opravdu řekl o té podprůměrné inteligenci, tak to má pravdu, jinak by teď neslavil.
..... podprůměrná inteligence národa..... doufám, že se jeho voliči chytli za rypák. TOHLE tam opravdu chtěli? Nadřazenost, povýšenost, aroganci, urážení????
Posledních pět stran tady v tý diskuzi není nic jinýho, než povýšenost, arogance a urážení - teď nemyslím prezidenta, ale těch jeho voličů.
Co sám nerad, nečiň druhým - a ukaž jim, že to jde jinak...
Sorry dámy, já vás mám fakt virtuálně ráda, ale todle nemůžu nekomentovat.

Gellnerova prosím tě, dojela jsem jen tři strany zpět, mohla bys mi specifikovat, kde urážíme voliče? Abych se toho případně na dalších stránkách vyvarovala.
Krehutka předpokládám, že to bylo moje "chycení za rypák". Pardon, emoce jsou emoce. Fakt jsem při jeho prvním projevu uronila slzu zoufalství.
Krehutka Lůza, póvl, podprůměrně inteligentní - jen předchozí strana.
vanilka vůbec ne, to mi přijde celkem v pořádku ... ale už následující komentář kočky je celkem útočnej.
Heleďte, ženy, mně osobně se to jakože vůbec nemusí dotýkat. Ale já pár těch voličů osobně znám, sice s nima nesouhlasím, ale snažím se je aspoň pochopit. A nevidím jedinej důvod, proč bych jima měla pohrdat. Prostě to jen viděj svejma očima - jinak. Proto nejsou ani lůza, ani podprůměrně inteligentní ani póvl, ani nic dalšího. Většinu z nich mám normálně ráda a maj svoje lidský kvality.
Když to vezmu obecně, pak v té divoké televizní diskuzi bych tu dupající a bučící společnost skutečně označila za chátru bez vychování. Ale na základě pár typů v show jménem prezidentská volba odmítám ocejchovat všechny.
Tady je krásně vidět jak jeli Pražáci lyžovat a odskočili si odhlasovat ...
Když jsem naštvaná uklízím - tak čistou kuchyň, sporák a záchody jsem už dlouho neměla.
Nemate taky pocit, ze to protikandidatovi Zemana prohrajou hlavne lidi kterejma se obklopi a od kterych si necha radit a naopak Zeman vyhraje i pres tu svoloc co na nem parazituje?
Gellnerova Já třeba nesouhlasim s tim prostym lidem ve vsi. Jako jasně, statisticky to tak vychází, ale bihudík ne každej, kdo má učnák volil Zemana. A naopak. Nemyslim si, že pokud tu padlo slovo lůza někdo tím označoval nějakou dejme tomu vrstvu, ale prostě tu skupinu, která na ty plitký hesla skočila.
Bože, já mám vztek! A že bude Zeman pokornější a míň arogantní? No, vlk taky sliboval.
vanilka Hihi, hlavně bylo dobrý, jak tam plácal něco o nějakém občanském zapojení do politiky, protože řada občanů má vyšší inteligenci než leckterý politik a za nim ten šklebící se Pitomio:-D. Tak to sedlo jak prdel na hrnec.

Kokoska To rozjede ještě víc, protože ví, že nebude muset obhajovat a může si naštvat kolik chce lidí. No bude to něco. Mně ani nevadí Zeman jako takovej, já už toho člověka fakt neberu vážně, ale ta cháska, co se za nim táhne. Jednak ten jeho klub na Hradě, mluvčí, co je drzej a arogantní jako opice, Tomio, Babiš, prostě jedna chátra vedle druhý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my