Dadoo S tim souhlasim na 100%.
Aktuální česká politická situace
Ono to patří spíš sem.
Novy oblek Matěje Rupperta. Samy parazit..

si tady odlozim: Miloš reprezentoval na Slovensku
razorblade Jak ja dneska ve stary tramvaji, uplne stejny!
Mutziputzi Vole, ale nejsi predstavitel statu a v ty tramvaji jsi nemela tiskovou konferenci! :D
razorblade To nevíš!:D
Tak Krnda bude velvyslankyní v Berlíně.. Za dobrou práci pro Prahu asi ![]()
Dadoo to jako fakt??? to je hrozné.... no aspoň nebudu v takovém šoku, až na to zítra někde narazím... naposledy mě málem porazilo z ratha a jeho kandidatury...
nolita Bohužel asi opravdu fakt

Dadoo no to uz se tady na ni teda tesime ![]()
Konečně ministr pro některý místní holky!
Dovážejme jen co sami nedokážeme vyrobit))))
razorblade Jeden se diví, že se vůbec strefil do kapesníku. Strašný. Jinak ho chápu, v MHD jsem na to stejně, jako Mutziputzi
Ale to učení a ať se kdo chce postaví třeba na hlavu se prostě, možná jinak, ale dá...chátrání intelektových schopností probůh ve zdravém těle čekám tak kolem osmdesátky, ne ve 40...nechť si ale každý nastaví a dělá jak umí.
Taky si nemyslim, že by člověk vyššího věku nějak duševně chátral, to bych si teda vyprosila ![]()
Ale drobnej problém vidím v těch obstarožních studentech přece jen... totiž pokud se jedná o ty "kádry". Jakože pepíčkovi to politicky myslí, pročež ho pošleme na studia, ať mu můžem dát slušnou funkci... Bylo to tak za minulýho režimu a už je to tu zas. A o intelektu řečených kádrů teda určitý pochybnosti mám ![]()
barbucha VUML? ![]()
No, jak by jim byl dneska dobrej!
barbucha to teda, v bejvaly práci jsme měli jednoho rsdr, kterej se podepisoval vsude jako dr. a všichni mu to i z jiných oddělení dopisovali na to rsdr (na dveřích, na dopisech).... ale byl chytrej a znalosti měl velký, po odborný stránce bych řekla celkem uspesnej člověk, tu vejsku by zvladnul imo v pohode, ale asi už nechtel a tohle bylo fakt pro ostudu, všichni se mu kvůli tomu smáli
Expremiér Jiří Paroubek, přestože nedostal oficiální nominaci strany, kterou vedl, bude kandidovat v Ostravě
Zpod kterýho šutru zase tenhle vylez? ![]()
coralline to nevím, ale už nám tady chvíli straší...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my