Mutziputzi těžko dělat pietu s babisem. Ale mne se to tak iné nelíbilo. Resp. pískot a skandování ano,ale nelíbilo se mi tam řvouni. Nadávky apod. Pískot a klidné skandování bylo ok. Stbak tam neměl co delat.
Aktuální česká politická situace
Tak klika Ovce/Zeman asi zapracovala![]()
![]()
Berta Jen přímý přenos.. projev bude ze záznamu, o pět minut později ![]()
Dadoo ajo...mě to tak znechutilo,ten 1. odstavec, že jsem to dál nedočetla
Nerozvážně jsem rozklikla nějaké diskuze pod články na novinkách doufaje, že to dnes nebude tak hrozné. Je to ještě horší. Kdybych nevěděla, jak tu dopadají volby, nevěřila bych, že ti lidé jsou skuteční.
Mutziputzi nevhodny je taky aby chodil estebak a lhar na takovouhle pietni akci a recnil tam. Mel mit trochu sebereflexe, polozit venec a v tichosti vypadnout.
Mutziputzi nevhodny je taky aby chodil estebak a lhar na takovouhle pietni akci a recnil tam. Mel mit trochu sebereflexe, polozit venec a v tichosti vypadnout.
![]()
![]()
![]()
Mutziputzi Jak řekl Kalousek: Představ si, že by na pietním aktu v Lidicích vystoupil s projevem konfident gestapa. Taky by bylo vhodné mlčet a tiše poslouchat? ![]()
Dadoo Pískot a provolávání hanby beru, ale bohužel i tady se vyskytli vulgární primitivové, co pak hodí špatný světlo i na kultivovanou většinu davu, jako při schvalování důvěře vlády.
razorblade a ječeli by i kdyby přišel jenom s věncem, kdyby tam vrámci sebereflexe nešel vůbec, svezli by se se Zemanem - taky špatně.
Prostě přidat trochu soudnosti chce na obou stranách.
Mutziputzi to ano. Taky jsem to psala výše, zš mi tam určitě věci vadily. Ale jeho přítomnost je takové chucpe,zš se tomu ani nedivím.
Dadoo ať se nám to líbí nebo ne, je legitimní premiér, co je horší, že se piety účastní nebo kdyby mlčel jako Zeman...
není to černobílé, Mutziputzi má pravdu v tom, že kdyby nepřišel vůbec, tak by byl některými kritizován, že jako se jako premiér neobjevil... podle mě to pietu poněkud narušilo, což možná nebylo úplně fér k pamětníkům kteří se tam sešli za účelem vzpomínky, ideální stav je uctění památky a protesty oddělit, blbé je, že se to zpravidla takto oddělit nepovede tak nějak z podstaty věci ...
Mně se vybavilo spíš: "Na rohu ulice vrah o morálce káže".
Jak pravila M. Němcová - v době, kdy se upálil Jan Palach, Babiš vstupoval do KSČ. To za prvé. Za druhé navíc prokázanej estébák, kterej tímto svým působením pomáhal komoušům (těm, co pozvali/schvalovali/vítali ruskou okupaci) utahovat občanům kolek krku obojek... Jako takovej tam prostě neměl co dělat. Neměl.
Až bude na pietním aktu za oběti nacismu řečnit esesák, pokecáme o vhodnosti účasti znovu...
přesně tak! Navíc to "babišovské": "Děkuji našim fanouškům, že nám zvedají preference" na konci projevu, to je na facku, při nejlepší vůli.
Nebo, ok, stejně nebo víc nemístné a stejně znevažující pietní akci, jako ten pískot proti němu.
Původně jsem tomu ani nechtěla věřit,ale ono je to tak!
Ten bolševickej dementní šmejd z hradu,ktery zcela ignoroval padesate vyroci okupace,jeden z nejdůležitějších události v historii zeme,dnes jede na Zemi Živitelku do Budějic a bude ji slavnostne zahajovat!
To je něco TAK neuvěřitelného!!!!!
Ale co se divím. Mistr hledač dna žumpy.![]()
Tak klika Ovce/Zeman asi zapracovala
Pán Kiska ten prejav natáčal v predstihu na Sliači (zrejme tam už na neho čakalo lietadlo s ostatnými členmi rodiny)a v čase jeho vysielania si už užíval dovolenku v Španielsku. Celý 21. august mal proste v paži.
Potřebuju najít nějaký zdroj, odborný článek, atd., jaký je Babiš ekonom? Kolegyně mi stále tvrdí, že "ať byl nebo nebyl estébák, jako ekonom je dobrý a díky němu to jde teď dobře". Jak se k němu kteří uznávaní ekonomové vyjadřují? Je celkem ochotná naslouchat argumentům (i když nechápu, že jí nevadí lidsky).
barbucha jako já chápu, že to zní blbě, ale až si zvolíme esesáka za premiéra, tak holt bude řečnic v Lidicích, nelíbí se mi to třeba o nic víc než vám, ale tohle je prostě tak
Marbuša zdroj nemám, ale negativně, v době hosp. růstu neinvestuje a tím si opticky vylepšuje bilanci rozpočtu, nic jinýho, žádnej reálnej růst ani vyšší výběr daní, všechno nakašírovaný tím, že adekvátně nenavyšuje investice.
barbucha jako já chápu, že to zní blbě, ale až si zvolíme esesáka za premiéra, tak holt bude řečnic v Lidicích, nelíbí se mi to třeba o nic víc než vám, ale tohle je prostě tak
Já bych se nedivila. Nicméně, jak sama píšeš - nemusí se nám to líbit, můžeme mít svůj názor a můžeme svoji nelibost dát najevo. To je prostě demokracie.
Už se to (i tady) rozebíralo mnohokrát: zajímavý, jak se ten největší ksindl, když se mu to hodí, najednou dovolává lidský slušnosti. Slušnej člověk je právě kvůli tomu v nevýhodě, proč by musel strpět všechno? S drzým ksindlem se nedá jednat slušně, vždycky prohraješ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my