razorblade Jo, to že musí držet hubu a krok, mi je jasné, ale ty Ovčáčkovy pindy kolem ![]()
Aktuální česká politická situace
brrr Ovčáček je naprosto zhůvěřilý. Nejsem schopna pobrat tu jeho neuvěřitelnou hloubku drzosti a sprostoty.

Ovčáčka by měl někdo trhnout mezi dveřma.
Za toho by se styděl i náčelník kmene Nové Guineje... Pevně doufám, že jeho neustále drzejší výpady ukazují na duševní nepohodu pramenící z vědomí blížícího se konce. Takovýho zmetka snad už nezaměstná ani Nejedlý.
barbucha ja si bohuzel myslim, ze ovce si vzdycky nejaky korytko najde, i kdyby mel jit k soukupovi na barrandov :(
Zítra v 19.50 by měl na ČT promluvit prezident Kiska k 50. výročí sovetske okupace.![]()
Tak snad..
razorblade ten dopadne spíš jak Rokytka... podobnej týpek
nebo už se snad někde uchytil?
Tak mě dnes pobavil článek o slibech ČSSD pro komunální vlby v Praze. Už jen chybí, aby nabídli spásu pro všechny. jak zařídí pokles cen za elektřinu, vodu a plyn speciálně jen v praze je mi nějak záhadou.....
A666 Vodu nevim, ale elektřinu a plyn levou zadní, Praha je separé distribuční oblast s vlastním ceníkem, stejně jako ostatní kraje.
barbucha ja si bohuzel myslim, ze ovce si vzdycky nejaky korytko najde, i kdyby mel jit k soukupovi na barrandov :(
Prosimtě, až ovar natáhne brka, na Soukupa se už nikdo koukat nebude... ale to máš fuk, potom už ovci ty drzosti nikdo nestrpí, když bude sedět někde ve vrátnici.
Ten jistě stále čeká na svoji příležitost
ááááááááááá já mu koukla na profil:
"Díky transformaci jsme spokojený rentiér a obchodní konzultant globálních firem, píšu solutions journalism pro TOP, registrovaný řádně v soudním rejstříku. Po útoku v TOP hotelu, který jsem zázrakem a díky přátelům přežil, mi duchovně orientovaní lidé začali sdělovat, že jsem zřejmě reinkarnací svatého apoštola Jana, miláčka Páně, který také přežil pokus o otravu a vybízejí mne ke kandidatuře na Hrad. Tak proč ne?"
a prej by jako prezident zaměstnal i Ovčáčka. Tak to máme vyřešený. Všecko.
barbucha Tsssss.. o Mluvčáčka se vůbec nebojte. Ten nebude příštipkařit
Naopak to tipuji na rozjezd vlastní politické kariéry. Nejlépe v dresu SPD nebo u komunistů. On je příliš schopná ameba než aby skončil někde v zapomnění.
Volit ho budou minimálně všichni ti,kdo volí zemana.![]()
Já ho vidím ve sněmovně.![]()
Já si myslím, že Ovčáček něco bere. A koukám, že Rokytka taky, to nemůže mít jenom z chlastu, ne?
Já bych řekla, že za střízliva jsou to úplně stejný idioti, pár promile (lajn) žádnej rozdíl. Prostě se tak narodili ![]()
Buhehe. Ovčáček definitivně zešílel... a ty komentáře vděčného lidu! ![]()
https://twitter.com/PREZIDENTmluvci/status/1031452503320215552
Buhehe. Ovčáček definitivně zešílel... a ty komentáře vděčného lidu!
https://twitter.com/PREZIDENTmluvci/status/1031452503320215552
A já si říkala, kde Opráski tu fotku s Ovčáčkem sebrali ![]()
A666 mě ten jejich "hůmor" vždycky úplně na*ere jak je to trapný
...ne neodpustim si komentář jako vždy když na ně padne řeč![]()
barbucha prej "tohle musí být nějaká recese, kterou nechápu" - přesně! já se kapku štítím to číst, co kdybych se nakazila? fujky
Babise dokonale vypiskali před rozhlasem ![]()
Dadoo Když jsem pietní akt poslouchala na Radiožurnálu, tak se mi vybavila slova Krylovy písně:
A jednou za čas se páni ustrnou
a přijdou poklečet,
je to trapas, když s pózou mistrnou
zkoušejí zabrečet!
Pak se zvednou a hraje muzika
písničku mizernou,
ještě jednou se trapně polyká
nad hrobem s lucernou.
Co tady čumíte? Zkoušíte vzdechnout!
Copak si myslíte, že jsem chtěl zdechnout?
Malvin ach to je přesný. Mě úplně drtí ta jejich sprostota. . Když estébák babis uctívá oběti okupace. Je mi z toho na zvracení.![]()
To nevnímám jako něco obdivuhodnýho, pískat se má na mítingu ANO, pískat můžou sokolové na svém sletu, ale pískat na pietní akci je nevhodný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my