Můžu sem vložit babiše ?
nejpopulárnější politik, phé, lidi zapomněli, jak před lety plivali na každého, kdo se okolo komunistů, nedej bože STB, jen mihl, a najednou aktivní estébák nejpopulárnější politik.
Jdu blejt a odpoledne se ožrat.
Můžu sem vložit babiše ?
nejpopulárnější politik, phé, lidi zapomněli, jak před lety plivali na každého, kdo se okolo komunistů, nedej bože STB, jen mihl, a najednou aktivní estébák nejpopulárnější politik.
Jdu blejt a odpoledne se ožrat.
Jen jdi (myslím ožrat). Tímhle tempem z nás za chvíli budou alkoholici. Těch taškařic mocných je čím dál víc.
Co příspěvek, to perla
, zlášť ty fotky!
Zvlášť barbucha ulovila vydařený kousek. Ta podoba je neuvěřitelná!
šla jsem, povedlo se ![]()
Sakra! Už toho mám vážně dost! Mluvit sprostě do přímýho vysílání rádia je tak strašně nedůstojný a křupanský, až je mi z toho blbě! ![]()
http://www.lidovky.cz/prectete-si-cely-sprosty-rozhovor-zemana-z-lan-fri-/zpravy-domov.aspx?c=A141102_220509_ln_domov_sm
Pokud to má někdo sílu číst
Já jsem sílu našla. ![]()
To hovado by se nehodilo ani na předsedu JZD. Co jsme komu udělali...
Máš pravdu, nehodilo, páč už by byl dávno v důchodu nebo by ho pro senilitu vyhodili.
Můj obdiv má Pokorný, že ho během rozhovoru neuškrtil.
( vzpomněla jsem si na Fondovou v Příšerné tchýni)
Laťku, nastavenou tímto ctihodným gentlemanem, bude muset jeho nástupce překonávat pomocí rýče.
jakože vyhloubit díru a zakopat?
Jakože níž už to nejde.
To snad nemaj ani v Burundi, že by se museli obávat pustit hlavu státu do vysílání!

Jak co JSME
komu udělali? Nerozbila´s nedávno nějaký Šalimáár?
Tak to je za to!
Za to?! Snad eště ke všemu! ![]()
To od tebe nebylo vůbec hezké!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.