Prohlášení organizátorů Manifestační petice za odstoupení prezidenta Miloše Zemana.
https://drive.google.com/file/d/0B6ka_LA9NMUOSlhXMUhsWmJjRTRPdi1RVlg3S3VoMFF0aURV/view?pli=1
Taky mi to přišlo. Úplně stejný manýry jako starý komunisti a Putin. Lhát, zdiskreditovat... a vší lid mu to žere.
Úspěšný ruský rok, ten letošní. Tak třeba pražské akvizice nemovitostí: Slovanský dům, Palác Rapid v ulici 28. října pod Václavským náměstím, hotel Augustine na Malé Straně a pětihvězdičkový hotel Savoy. Anebo několik parfémových e-shopů, včetně kamenných obchodů, a to jak v pražském centru, tak mimo Prahu.
takto shrnuté je to děsivé... jo, jo, kdyby jen dříve tušili, že to jde takto jednoduše, i bez vojáků a tanků.
koneckonců mé skororodné KV mluví za vše, azbuka všude, opravdu všude i na oplatkách.
Slovanský dům mají ale "jenom" v nájmu, je stále ve vlastnictví hl. m. Prahy...
Hotel Augustine provozuje společnost Azimut, vlastníkem nemovitosti je Česká provincie Řádu sv. Augustina...
Jasně, v těhle případech jde o dlouhodobou smlouvu na pronájem nemovitosti, věcná břemena a tak. Je to ale natolik specifické, "kupní" cena natolik vysoká (v řádu miliard Kč) a práva nájemce natolik rozsáhlá, že se i v právnických kruzích používají termíny nákup/prodej.
Zeman proti sobě dokázal poštvat nejen pražskou kavárnu, ale i farmáře. Gratulujeme!
http://www.agris.cz/clanek/186416/vzkaz-pro-pana-prezidenta-rodinne-farmy-slavily-uspech
To jsem zvědavá, na koho to svede tentokrát. Kdo je naved?
Kdo umí, ten umí ![]()
Huml, to je vůbec hvězda šoubyznysu, viz jeho výšplechty na témata jako Kvitová a daňový ráj, či že 11.září je dílem CIA apod.
Komunistickej esenbák Huml (vstup do SNB v roce 1977) je můj velký oblíbenec.![]()
Jj, to se člověk vždycky pobaví...![]()
Komunistickej esenbák Huml (vstup do SNB v roce 1977) je můj velký oblíbenec.![]()
I můj. Člověku je hned líp při pomyšlení, že tohle je náš zákonodárce...

Huml na svým FB profilu cituje články z Aeronetu nebo Protiproudu. Divím se, že ho nenapadlo ještě nějaký krapet tvrdší opatření...
Úžasná fotka!!
Jouda na hlídce.
To příjde.
Napřed mazání na internetu, pak popravy a zabavování majetku. Jak za Caliguly.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.