WHO spoluzodpovídá za rozšíření pandemie z Číny

Čína prolobovala do čela Světové zdravotnické organizace Tedrose Adhanoma Ghebreyesuse. On nyní hájí primárně její politické zájmy. Foto fmprc.gov.cn
WHO spoluzodpovídá za rozšíření pandemie z Číny

Čína prolobovala do čela Světové zdravotnické organizace Tedrose Adhanoma Ghebreyesuse. On nyní hájí primárně její politické zájmy. Foto fmprc.gov.cn
Ne každej tady má rád Šafra
ale tenhle článek je - podle mě - dost výstižnej. Ovšem nic pro ty, kdo si představují překonání krize vynecháním návštěvy kina ![]()
Ne každej tady má rád Šafra
ale tenhle článek je - podle mě - dost výstižnej. Ovšem nic pro ty, kdo si představují překonání krize vynecháním návštěvy kina
Přesuň to do koronavirového vlákna a budou mít pokoj ![]()
Mě dneska pobavil tenhle rozhovor, někde se evidentně pravidelně testovat dá (jo, je to pár lidí).......A můžeme se těšit na další nezapomenutelný projev ![]()
Tak hlavně abych se tomu státnickýmu projevu pracovitýho prezidenta dokázala vyhnout ![]()
Vojtěch a Hamáček se hádají na twitteru! Nemáte někdo popcorn?
Sweet Potato kdekde?
Sweet Potato Díky, jdu tam.
Sweet Potato no mne dnes ten stav v těch domovech důchodců dost dorazil. Toto a zdravotníky měli zařídit. Nic jine není tak velký problém, i ti zubari by asi vydrzeli. Všichni viděli, co to udělalo v Itálii a nic. ![]()
continuity Bohužel, strašný.
A páni ministři se mlátěj lopatičkama a Bureš to retvítuje![]()
Teda, doteď jsem se držela, ale takhle zblízka vidět, co to je za partičku, která rozhoduje nyní v podstatě o životech a budoucnosti nás všech.... Začínám panikařit....

Sweet Potato Bures to retvituje? ![]()
Takže moje predstava, že je dá do late, alespon v pondeli na te vláde, bere za sve.
continuity Retvítuje Vojtěcha, samozřejmě.
Takto, že se předhánějí, kdo to sem přiveze, už chvíli vím. to je v podstatě důvod proč muž skejsnul na ty Sibiři. Už jsem to sem i psala. Ale úplně mi vzalo dech, že to budou ventilovat takto.
continuity To na to trhani obcanek dochazi dost brzo, to jsem zvedava, kdy se jim to definitivne vymkne z rukou a kdo tu spalenou zemi pak da dohromady
continuity Právě. Kdyby si to řešili po telefonu nebo osobně![]()
Jennyfor tomu bych se i zasmala kdyby to nebylo pravdive
Jestli se modlí burešova skvadra, je nejvyšší čas začít se hodně bát.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.