razorblade Ty jo! Jako sichta desna, tak aspon nějaké zpříjemnění.
Aktuální česká politická situace
razorblade to jsem čekala ![]()
Jses tam od rana? To bych sežrala půl kantýny.
continuity od osmi rano
kantyna hrozne svadi, ale me plnej zaludek uspava, tak si dopravam s mirou :D
razorblade Aspoň trochu si můžeš kompenzovat to poslanecké tlachání. Větrník ![]()
Karja ale "pijte caj z borovic" je docela dobry heslo!
"pijte caj z borovic" je docela dobry heslo!
Aby z toho následně nebylo "pijte čaj s borovičkou"![]()
jerry hm, a taky by se to nemelo pouzivat stylem Nemate na kafe? Pijte caj z borovic.
Pampersident pracuje, ne že ne! A pak že je k ničemu ![]()

A mezitím v USA, kde mají, chudáci, prezidentem starce nad hrobem... ![]()

Fuj to jsem se lekla! Měli jsme ve schránce Okamůru!![]()
razorblade - teď zrovna čtu tvůj článek, výborný, zrovna z toho mám obavu, že na migraci utáhne ještě dost voličů. continuity - představa že další čtyři roky plundruje zemi je strašná
barbucha Pampersident je levej? Totiž levák jsem samozřejmě chtěla napsat.
jitřenka a ja mam plnej mail vice ci mene hnusnych mailu. Jeden mi prisel i slusnej, napsanej bezchybnou cestinou, neutocnej vuci mne. Pan v nem predklada svoje argumenty vecne a slusne. Takze babis ocividne na tuhle retoriku nelovi jen ve vodach SPD, ale i u vcelku pricetnych lidi, ktery ale stve preplnenej krumlov nebo adrspach a s tim spojeny vyssi ceny.
razorblade ach jo, no ví jak zacílit, aby odvrátil pozornost od sebe. Musíte psát dokola o tom, že se bojí vyšetřování jeho dotací. Nedá se rozebrat kolik z těch 60 kauz co budou řešit je jeho ?
jitřenka ja myslim, ze o tom budou psat vsichni vsema smerama
ale myslim, ze ti, kdo by si to meli precist, si to neprectou
Strašnej parchant.
Ovšem paní redaktorka to moc nezvládla... když se jí ptal proč se ptá a jestli je sama psychicky zdráva - měla mu okamžitě vpálit, že ona není doprdele prezident! A ne mektat o nějakým senátním výboru... je to prostě veřejnej zájem, tečka.
barbucha Pampersident je levej? Totiž levák jsem samozřejmě chtěla napsat.
Levák je v každým případě. Velkej.
barbucha tak boji se o korýtko,jako vetsina tý svoloče na hrade..tak kope. At uz jdou vsichni do pr.
A narcis taky perli,viz odchod z radia...ty prachy dali spolecne se Z
....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my