barbucha pisu aktivni. o chozeni kamkoliv nebyla rec, tak to neprekrucuj
Aktuální česká politická situace
viktorka_od splavu co je teda to aktivni seznamovani?
711990 nevím, jak to myslí Viktorka, ale aktivní seznamování bych si představila tak, že ten první krok v baru/klubu/dosaďdlelibosti udělá holka. Něco jako: čau, ještě jsem tě tu neviděla, nedáme si spolu skleničku? Třeba.
bram no ja asi taky. Proto me zarazi, ze si nekdo mysli, ze to znamena sex?
Z veřejného nazoru pana knizete a dalsi modré krve je mi blivno. Sorry. Tady možná mlceti zlato.
Ale ještě se, tuším, nevyjadril hrad ani podhradi.
Z veřejného nazoru pana knizete a dalsi modré krve je mi blivno. Sorry. Tady možná mlceti zlato.
Ale ještě se, tuším, nevyjadril hrad ani podhradi.
Že jo! Já jsem teda s celou Topkou tímto skončila. Vůbec ne kvůli nějakýmu nadrženýmu Ferimu - to se stává... Ale ty jejich reakce mi hnuly žlučí zle.
Co se Hradu a podhradí týče, uvítala bych, kdyby snad radši nereagovali.
Mně teda ta vyjádření z TOP od Czernina a Schwanzenberga taky velmi nemile překvapily. Jako chápu, že jim do toho Feri hodil vidle, tak hezky to bylo našlápnuté, ale radši měli mlčet. Asi se ho chtěli zastat, ale teda je to hodně špatné zastání.
Všem, komu je blivno z těch komenářů Schwarzenberga, Cziernina apod., komu vadí, že 63% pachatelů znásilnění ochází od soudu s podmínkou - 4.6. se koná protestní pochod právě proti směšně nízkým trestům za sexuální a domácí násilí. Být v ČR, tak se rozhodně zůčastním:
https://www.facebook.com/events/907458103169753/?ref=newsfeed
barbucha pisu aktivni. o chozeni kamkoliv nebyla rec, tak to neprekrucuj
A čo také si predstavujete pod slovom aktivní?
A666 dik za info
barbucha už jsem to snad psala, v tom článku z Alarmu bylo zmiňované aktivní kontaktování na sociálních sítích (nejen) k tomu určených, schůzky, popsané jako rande, následující nezávazná sexuální setkání po oboustranné dohodě.
nic z toho!! neopravňuje chlapa k hovadskýmu chování.
děvčatům (teď myslím obecně, ne těm konkrétním, ty už mají jistě jasno), by měl někdo důrazně vysvětlit, že si to nemusí nechat líbit a že když se chlap chová hovadsky od začátku, že to fakt lepší nebude a je rozumný poslat ho rovnou kde slunce nesvítí. já dost dobře nechápu, jak je to po té vší osvětě vlastně možný a to prosím mezi budoucíma právničkama...
opakuju, že to není žádná omluva násilí ani ničeho podobnýho, ale proč doprdele si to ty holky nechávají líbit a jaktože se jich nikdo nezastal??? když byl dotyčný známý tím, že na party holky obtěžuje a osahává? když se některý svěřily nejen kámoškám, ale taky partnerům?? co to je za svět v jednadvacátým století ve střední Evropě? na vysoké škole:-O
u koňáků před pětatřiceti lety to bylo běžný, ale dneska bych to nečekala zejména u těch děvčat, tam bych si myslela že když už ne středoškolačky, tak minimálně ty dospělý studentky práv už budou mít aspoň kapku sebeúcty a jejich spolužáci / kamarádi (o vyučujících si nedělám iluze) trochu koule...
To nevím žes to vzala z článku nějakýho Alarmu - původně jsi psala, a na to reaguju, že jsi o tom mluvila s vašimi chlapci? "no ja pri te prilezitosti drzela prednasku k nasim chlapcum - nezeby zrovna oni meli pachat nasili, nicmene.. i pro nejmladsi zletilou generaci muzu je jasny, ze kdyz devce cini aktivni kroky k seznameni, tak chce sex."
To jako fakt, že když si holky s někým napíšou na FB, případně s ním jdou na kafe, to je ta aktivita, po které lze oprávněně očekávat sex? Měla bys přitvrdit ve výchově
barbucha tohle je přesně ten bod, ve kterým člověk s kapkou sebeúcty tu debatu ukončí. takže čus
No tak Czernin se už aspoň omluvil.
Tyhlety pozdní lítosti a omluvy jsou teď v kurzu
, třeba ta sličná pirátka po trapným, sprostým a ubohým vyjádření ke smrti Kellnera.
No to víš, boj o voliče neni jednoduchej a kolikrát se spin doctor probudí až na poslední chvíli!
Smazáno

Tak tohle je ovšem dno. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my